What's New

Kayıt aşamasında doğum tarihi seçememe sorun çözüldü.
Bazı sayılardaki içerik indirme sorunu çözüldü.
Abonelik sistemi güncellendi.

App Description

Tasarım Yayın Grubu tarafından tam 20 yıldır aralıksız yayınlanan Tasarım dergisi, her sene 10 sayı çıkararak bugüne kadar yaklaşık 2 bini aşkın projeye ev sahipliği yaptı.
Tasarım dergisi’nin sayfaları arasında görsel bir yolculuğa çıktığınızda; mimarlar, iç mimarlar ve tasarımcılar için kapsamlı bilgi akışının yerli ve yabancı projelerin çizim ve fotoğrafları, tasarımcı profili, kişiler, kurumlar ve mekanlar, kentsel tasarım, çevre sorunları ve mimarlık tarihi, akademik makaleler, gözlem & yorumlar, öğrenci projeleri, restorasyon ve peyzaj, mobilya tasarımı, endüstri ürünleri tasarımı, görsel sanatlar, detay ve yapı malzemeleri, Türkiye ve dünyadan seçilmiş başarılı mimarlık projeleri ve uygulamaları, mimarlık haberleri, yarışma-sergi-seminer haberlerini göreceksiniz.

- Tasarım Dergisi'nin ücretli mobil versiyonunu AppStore üzerinden her ay düzenli olarak indirebilir ve dergiye abone olabilirsiniz.

- Aboneliklerde "otomatik yenileme" özelliği geçerlidir; sürenin bitimine 24 saat kala aboneliği iptal etmezseniz, abonelik otomatik olarak yenilenir.

- Otomatik yenileme özelliğini, cihazınızın "Ayarlar" menüsünden "Yenileme" özelliğini kapatarak devre dışı bırakabilirsiniz.

- Aboneliğinizi, başladıktan sonra sonlandırabilirsiniz ancak aboneliği, başladıktan sonra sonlandırsanız bile ücreti tahsil edilir.


Abonelik Ücretleri

3 Aylık Abonelik: 16.99 TL
6 Aylık Abonelik: 29.99 TL
12 Aylık Abonelik: 56.99 TL
Tek Sayı: 6.49 TL

* Aboneliğiniz, süre bitiminde otomatik olarak yenilenir.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Tasarım screenshot 1 Tasarım screenshot 2 Tasarım screenshot 3

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Tasarım screenshot 4 Tasarım screenshot 5 Tasarım screenshot 6

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release
  • December 22, 2014 New version 2.0
  • February 08, 2015 New version 2.1
  • March 08, 2015 New version 3.0
  • March 16, 2015 New version 3.1

Other Apps From DMAGS DIJITAL YAYINCILIK YAZILIM VE INTERNET HIZMETLERI LTD STI

Migroskop dMags Dijital Dergi Platformu Boat and Yacht News Car Medya Otomobil News At Dünyası 4x4 Dünyası Türkiye'de ve Dünyada Golf Roxolana Maltepe Park Style Dergisi 4 Mevsim Bahçeşehir