What's New

Mutlu Yillar

App Description

Bayram , Kandil, Yeni Yil, Dogumgünü ve Özel Gün Mesajlari Yazmak Artık Çok Kolay ve Zevkli!

Bayram, Kandil, Yilbasi, Dogumgünü Hazir Mesaj uygulamasiyla yaratici ve hoş mesajları seçebilir ve sevdiklerinize SMS ya da e-posta olarak yollayabilirsiniz. Hatta isterseniz orjinal ve güzel sözleri ve kutlamaları Facebook sayfanızda da kolayca paylaşabilirsiniz.

Bayram, Kandil, Yilbasi, Dogumgünü Hazir Mesaj uygulamasinla uygulamasinda özel gün mesajlarını ve güzel sözleri kategorilere ayrilmis şekilde bulabilirsiniz.

Üstelik bu güzel uygulama fotograflar, ve illüstrasyonlarla bezeli, zevkli ve göze de hitap eden bir tasarimla her an cebinizde.

Beğendiginiz, arkadaslarinizi sasirtacak hatırşinas kutlama mesajlarını ve orjinal, hoş sözleri uygulamanin içinden:
- Facebook sayfanizda paylasabilirsiniz
- Arkadaslariniza e-posta olarak yollayabilirsiniz
- Arkadaslariniza kisa mesaj (SMS) olarak yollayabilirsiniz

Bayram Mesaj uygulamasi kategorilerinden bazi örnekler:
- Ramazan Bayram
- Kandil
- Yeni Yil

Bayram Mesaj uygulamasindaki kutlama mesajlarından bazi örnekler:
- Bu gece bin aydan daha hayirli olan Kadir Gecesi. Kulun Rabbine yakin oldugu gecelerin en önemlisi. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahlari bagislayan, her seyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarimizi kabul etsin.
- Ramazan bayraminiz kutlu, yureginiz umutlu, umutlariniz atli, sevdaniz kanatli, mutlulugunuz katli, sofraniz tatli, mekâniniz tahtli, omrunuz bahtli, yuvaniz bereketli olsun... Damaginizi, ruhunuzu ve cevrenizi tadlandiran, gercekten guzel ve bereketli bir bayram dileriz.
- 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor. Seni seviyorum.
- İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur. Yeni yılda tüm ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar..
- Bir seyi bulunmadigi yerde aramak, onu aramamak demektir. (Mevlana)




- Bayram Mesaj uygulamasi iPhone, iPad ve iPod touch uyumludur.
- Kullanmak için internet baglantisi da gerektirmez: Bayram Mesaj uygulamasi interneti hiç kullanmaz ve sizin veri kullanimi ücretlerinizi yükseltmez.
- Sorulariniz için [email protected]'e e-postalarinizi atabilirsiniz
Bayram Mesaj uygulmasindan bazi ekran görüntüleri asagida:

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Bayram, Kandil, Yilbasi, Dogumgünü, Yeni Yil Hazir Mesaj, Guzel Sozler screenshot 1 Bayram, Kandil, Yilbasi, Dogumgünü, Yeni Yil Hazir Mesaj, Guzel Sozler screenshot 2 Bayram, Kandil, Yilbasi, Dogumgünü, Yeni Yil Hazir Mesaj, Guzel Sozler screenshot 3 Bayram, Kandil, Yilbasi, Dogumgünü, Yeni Yil Hazir Mesaj, Guzel Sozler screenshot 4 Bayram, Kandil, Yilbasi, Dogumgünü, Yeni Yil Hazir Mesaj, Guzel Sozler screenshot 5

App Changes

  • June 09, 2014 Initial release

Other Apps From Osman Alpay

Seçim2011 Bioritim Kicking the Ball Evlilik Quiz Cloud Game. Hot Pocket Puzzle Trivia App:world,news,movie,football,girls,celebrity,athlete Wiki Swipe. Thumb Trivia Game, 60 questions in 60 seconds. Genius Around Lite Genius Around