What's New

OPMERKING VOOR AUTOMATISCHE UPDATE VAN DE APP
De app is 100% stabiel. Indien de automatische update problemen oplevert, verwijder dan de huidige versie van de app en download de nieuwe versie via de rubriek Aankopen in de AppStore.

NIEUW IN DEZE VERSIE
* Aangepaste teksten en foto's.
* Informatie over infrarood doorlaatfilters uitgebreid.
* Duidelijker knoppen voor video en uitvergroting.
* Camera-instellingen voor Samsungcamera's toegevoegd.

App Description

CREATIEF MET LICHT
In dit boek focussen we op portret-, product- en landschapsfotografie, aangevuld met HDR (foto’s met hoog dynamisch bereik) en macrofotografie, telkens zowel met natuurlijk licht als met kunstlicht of flitslicht.

OBJECTIEVEN, FLITSERS EN FILTERS
We geven een antwoord op de vraag welke objectieven interessant zijn voor de gevorderde amateurfotograaf en geven aan waar je moet op letten bij de aankoop van een objectief.
Werken met flitslicht is niet altijd zo eenvoudig, maar met onze tips kom je snel tot betere foto’s in donkere lichtomstandigheden, met én zonder flits. We geven ook adviezen bij de aankoop van een externe flitser en leren je zelfs werken met meerdere, draadloze flitsers. Zowel optisch draadloos flitsen als flitsen met radiotriggers komen aan bod. Met de belichtingsschema's kan je snel aan de slag en krijg je vrijwel meteen professionele resultaten.
Met filters, zoals polarisatiefilters en grijsfilters kan je nog mooiere landschapsfoto’s maken. We bespreken dan ook deze en andere filters.

FOTOBEWERKING
In veel thema's van het boek hebben we minstens één onderwerp opgenomen waarin we heel overzichtelijk en gedetailleerd uitleggen hoe je foto’s kan bewerken zodat ze nog beter worden. We gebruiken Adobe Photoshop Elements 13 of Adobe Photoshop Lightroom indien mogelijk en een enkele keer ook Adobe Photoshop CC. Voor specifieke taken tonen we ook andere commerciële software, maar we vermelden ook gratis alternatieven.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Digitale Fotografie 2 - Creatief met licht screenshot 1 Digitale Fotografie 2 - Creatief met licht screenshot 2 Digitale Fotografie 2 - Creatief met licht screenshot 3 Digitale Fotografie 2 - Creatief met licht screenshot 4 Digitale Fotografie 2 - Creatief met licht screenshot 5

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release
  • January 17, 2015 Price decrease: $18.99 -> $9.99
  • February 26, 2015 New version 2.0
  • January 29, 2016 New version 2016