App Description

Bu App’ile rüyalariizn gerceklesecek

• Heryerde adim atabileceginiz dolab
• Size ait Outfit-Manageri
• Pratik Styling-Resim-Günlügü
• Outfit-Kombinasyon-Yardimcisi


• Adim atabileceginiz dolab
Camasirlarinizin resimini cekin ve gardolabinizdan bir özet alin. Yada cektiginiz resimleri kullanin. Fark etmez, Üstgiyim, Pantolon, Ayyakkabi yada Aksesuarlar – bu bir Numarali App’ile herseyi her zaman görebilirsiniz. Aramakda hic bidaha karisiklik yada karmasa bulunmayacak.

• Kisisel Giyim-Manageri
Hangi Giyimmi gecen Meeting’de giyimisdiniz? Arkadaslarin Partisinde? Aile bulusmasinda? Is yemeginde yada randevuda?
Bu App ile tüm önemli kiyafet-kombinasyonlarinizi hafizaya alip, en arka köselerde bulunsalar bile tüm parcalari bulursunuz. Hangi kiyafeti tekrar giyebilirsiniz? Hangilerini hediye ederek yardima bagislayabilirsiniz? Hangi parcalari internet de satip paraya cevirebilirsiniz?

• Styling-Günlügü
„Benim Gardolabim“in ayrica günlük özelligi de var. Günlügünüze kiyafetlerinizin özelliklerini not alabilirsiniz. Kendinizi iyi hissettiniz mi? Sef görüsmesi icin dogru secenek mi? Baskalari itifatta bulundu mu? Ter lekeleri gözüktü mü? Bu App unutturmaz.

• Kombinasyon yardimcisi
Hangi bluz ya da gömlek hangi pantolona uyar? Hangi renklerin kombinasyonu iyidir? Yeni ayakkabilar neye uyar? App bu tür sorulari hizlica cevaplandirir. Sanal Gardolabiniz tüm kombinasyonlari sizin icin dener.

Bundan baska:
Daha fazla, ve daha faydali Outfit Özelikleri

Kisasi: „Benim Gardolabim“ile her zaman iyi görünüyorsunuz.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Benim Gardolabim – Outfit Manageri, Styling Yardimcisi ve Stil danışmanı screenshot 1 Benim Gardolabim – Outfit Manageri, Styling Yardimcisi ve Stil danışmanı screenshot 2 Benim Gardolabim – Outfit Manageri, Styling Yardimcisi ve Stil danışmanı screenshot 3 Benim Gardolabim – Outfit Manageri, Styling Yardimcisi ve Stil danışmanı screenshot 4 Benim Gardolabim – Outfit Manageri, Styling Yardimcisi ve Stil danışmanı screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Benim Gardolabim – Outfit Manageri, Styling Yardimcisi ve Stil danışmanı screenshot 6 Benim Gardolabim – Outfit Manageri, Styling Yardimcisi ve Stil danışmanı screenshot 7 Benim Gardolabim – Outfit Manageri, Styling Yardimcisi ve Stil danışmanı screenshot 8 Benim Gardolabim – Outfit Manageri, Styling Yardimcisi ve Stil danışmanı screenshot 9 Benim Gardolabim – Outfit Manageri, Styling Yardimcisi ve Stil danışmanı screenshot 10

App Changes

  • May 21, 2015 Initial release