App Description

ABC Çocuk çocuklara Türkçe alfabeyi eğlenceli bir şekilde öğreten eğitici bir uygulamadır. 3 boyutlu pop-up kitap şeklinde geliştirilmiştir. Çocuklar harflerin seslerini duyarken aynı zamanda harflerle ilgili 3 boyutlu oyuncaklardaki etkileşimleri keşfedecekler. Böylece görsel hafızalarının da etkisiyle harfleri daha kolay ve hızlı kavrayacaklar. A' dan Z' ye kadar birbirinden farklı ve eğlenceli sayfaları çocuğunuz için özenle hazırladık.
Çocukların öğrendiklerini pratiğe dökebilmesi için kelime oyunu geliştirdik. Bu oyunda çocuklar harfleri öğrenirken gördükleri oyuncakların isimlerini bulmaya çalışacaklar.
Uygulamamızda harflerin öğrenimini destekleyen ve aynı zamanda çocukların gelişimine destekte bulunan 3 bölüm daha bulunmaktadır. Bu bölümler “Tüm harfler için yapboz” ve “Tüm harfler için kart eşleştirme” bölümleridir.
Toplamda 4 bölüm içeren uygulamamızı içerik ve etkileşim bakımından zenginlik göstermektedir. Uygulamada hedef kitlenin seviyesinde hazırlanan görsel ve işitsel geribildirimler yardımıyla çocukların motivasyonu ve cesareti her zaman yüksek tutulur. ABC çocuk uygulaması "yeni" müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. Çocukların eğlenceli vakit geçirebilmesi için eğlenceli müzikler, dinamik etkileşimler ve küçük oyunlar hazırlanmıştır.

Uygulamamızı gönül rahatlığıyla çocuklarınıza verebilirsiniz. Uygulamamız içerisinde reklam ve uygulama dışına açılan linkler bulunmamaktadır. Ayrıca, uygulamamız içerisinde “ebeveyn kontrolü” bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde çocuklar satın alma ekranlarına ulaşamayacaktır. Sadece ebeveynler bu kontrolden geçerek firmamızın diğer uygulamalarına ulaşabilecek ve ödeme yapabileceklerdir.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Eğlenceli Harfler ABC - 3 Boyutlu çocuk oyunu screenshot 1 Eğlenceli Harfler ABC - 3 Boyutlu çocuk oyunu screenshot 2 Eğlenceli Harfler ABC - 3 Boyutlu çocuk oyunu screenshot 3 Eğlenceli Harfler ABC - 3 Boyutlu çocuk oyunu screenshot 4 Eğlenceli Harfler ABC - 3 Boyutlu çocuk oyunu screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Eğlenceli Harfler ABC - 3 Boyutlu çocuk oyunu screenshot 6 Eğlenceli Harfler ABC - 3 Boyutlu çocuk oyunu screenshot 7 Eğlenceli Harfler ABC - 3 Boyutlu çocuk oyunu screenshot 8 Eğlenceli Harfler ABC - 3 Boyutlu çocuk oyunu screenshot 9 Eğlenceli Harfler ABC - 3 Boyutlu çocuk oyunu screenshot 10

App Changes

  • October 19, 2014 Initial release

Other Apps From MAGLAB OYUN TEKNOLOJILERI BILISIM YAZILIM TASARIM YAYINCILIK TICARET A S

Magic Colors - Educational Games for Kids Magic Colors Lite - Educational Games for Kids Magic Numbers 123 - Educational Games for Kids Kids ABC 3D - Educational Games for Kids Kids ABC 3D Lite- Educational Games for Kids Jump the Car snail limax.io Insatiable.io - Snakes FitLife 3D City Service 3D Fun Days 3D Chatty Driver - Yes or No Fidget Trading 3D: Fidget Toys Builder Master 3D Streamer Rush Dream Wedding! Meme Challenge: Dank Memes Block Sort - Color Puzzle Block Master: Calm Mind Puzzle Trivia Rich Link Match Match Things Good Luck Run Juicy Merge - Melon Game 3D