What's New

• Diverse aanpassingen

App Description

Zwemschool "Papillon" bestaat sinds 1989 in Scherpenzeel en sinds 1990 in Voorthuizen. De locaties zijn Landal Klein Ruiwinkel en recreatiecentrum De Boshoek.

Zwemschool "Papillon" onderscheidt zich van andere zwembaden ten aanzien van de gebruikte lesmethoden. Bij zwemschool "Papillon" wordt er gedifferentieerd lesgegeven; dit houdt in dat iedereen op zijn eigen nivo kan oefenen, binnen een groep van max 9 kinderen.
Het gevolg van deze methode is dat er verschillende nivo's in een groep zitten (beginners, gevorderde B zwemmers). Door deze methode blijven de kinderen altijd in dezelfde groep zwemmen.

Voordelen van de gebruikte methode is dat de kinderen snel vertrouwd zijn binnen hun groepje. Mede door de nivo verschillen is er geen competitie. De kinderen kunnen zich allemaal op hun eigen nivo ontwikkelen en in hun eigen tempo.

Wanneer de kinderen klaar zijn voor diploma zwemmen gaan we naar de Octopus in Leusden. Hier gaan we diploma A of B zwemmen en we maken er een feestje van.

Zwemschool "Papillon" is een erkend opleidings en exameninstituut voor het A en B diploma aangesloten bij nationaal platform zwembaden (NRZ).

Veel plezier bij het gebruiken van de zwemschool Papillon app!

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Zwemschool Papillon screenshot 1 Zwemschool Papillon screenshot 2 Zwemschool Papillon screenshot 3

App Changes

  • June 11, 2014 Initial release
  • February 06, 2015 New version 2.0
  • November 24, 2015 New version 3.0
  • July 05, 2016 New version 4.0
  • December 09, 2016 New version 5.0