What's New

updated design

App Description

O nás... kto sme, čo sme, ako sme sa spoznali a prečo to sem vlastne píšeme?

Budeme sa brať. Teda ženiť a vydávať. Urobíme to 14. júna 2014 o 15:00 v Dóme sv. Martina. Že tak urobíme sme sa rozhodli 10. augusta 2013 v bulharskom Sozopole, niekedy počas prechádzky za svetla hviezd a hukotu morských vĺn narážajúcich o skaly. Teda rozhodnutie bolo už skôr, ale otázka očakávajúca jedine kladnú odpoveď odznela práve vtedy. Bolo to krásne, nádherné, nezabudnuteľné, neopísateľné a plné emócií, preto ak Vás zaujímajú detaily, spýtajte sa nás osobne :).

Teraz už viete, že sa ľúbime, že sa budeme brať, aj ako sme sa zasnúbili. Predtým ako sme sa zasnúbili, sme spolu prežili niekoľko skvelých výletov, fantastickú dovolenku, geniálnu silvestrovskú lyžovačku, ale aj tie menej príjemné záležitosti ako sú množstvo skúšok v škole, odovzdávanie bakalárskej práce atď... A tu sa dostávame k tomu ako sme sa vlastne našli. Tadaaaa taaa daaadaaadaaatadaaa:

Paneurópska vysoká škola práva, átrium a 20. september 2012. Tu sme sa prvýkrát zazreli. Trvalo to len pár sekúnd, snáď minút, keď si šikovníček Tony na školskej stránke vyhľadal svoju spolužiačku Sandru, porovnal s fotkou, skopíroval meno, našiel ju na Facebooku a napísal prvú správu v znení „PEVŠ?“ a takto to celé začalo. Po asi mesiaci písania, keď už Tony ani neveril že sa stretnú, Sandra iniciovala stretnutie v centre. Išli do cukrárne, potom pár spoločných prednášok v škole, prvé rande, večera a kino. Film začínal 0.07. Áno, bola to premiéra Skyfall. Krátko na to výlet v Prahe a tak ďalej a tak ďalej... ostatné už viete.

Milujeme sa najviac, sme spolu šťastní a raz keď budeme mať bábo, bude to dievčatko, škorpiónka :). Spoločenské tance a závodenie sú naše veľké lásky. Hádajte koho, ktorý koníček :). Obľúbené jedlá sú paradajky a TomYum a v poslednej dobe nás neskutočne sklamáva HC Slovan. Máme spoločný sen, ale ten nikomu nepovieme :). V tomto čase pripravujeme náš veľký deň D, takže toto „O nás“ nás pekne zdržuje.

Čaute saaaa a teší nás, že sa 14. júna 2014 o 15:00 prídete pozrieť do Dómu sv. Martina na našu rozprávku :).

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Sandra & Tony screenshot 1 Sandra & Tony screenshot 2 Sandra & Tony screenshot 3 Sandra & Tony screenshot 4 Sandra & Tony screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Sandra & Tony screenshot 6 Sandra & Tony screenshot 7 Sandra & Tony screenshot 8 Sandra & Tony screenshot 9 Sandra & Tony screenshot 10

App Changes

  • June 11, 2014 Initial release