App Description

Punguta cu doi bani
Dupa Ion Creanga

Din seria "Povesti interactive si nu numai - povesti populare romanesti"


Povestile sunt prima lectie despre viata pe care o primesc copii de la parinti sau educatori. O lectie simpla cu personaje pitoresti, care reusesc prin farmecul lor sa ii invete cu usurinta pe copii lucruri bune si utile pentru drumul care pentru ei abia incepe.

Acesta este un program adresat copiilor de gradinita si din clasele primare mici. Povestea clasica, este transpusa de catre Infomedia Pro intr-un program multimedia, interactiv, foarte antrenant si atractiv. Copiii au astfel posibilitatea sa intre in contact cu lumea povestilor, sa se familiarizeze cu personajele lor indragite, intr-o maniera moderna si placuta.

Copiilor le este transmis talcul povestii, ca daca ai curaj si indrazneala, poti reusi in viata, dar in acelasi timp, parcurgand si celelalte activitati puse la dispozitie in acest program, ei dobandesc fara efort si o serie de alte deprinderi si notiuni utile.

Utilizarea programului este simpla si intuitiva, putand fi folosit de orice copil. Imaginile sunt insotite intotdeauna de animatii si sunete pentru o mai bune fixare a informatiilor transmise, culorile sunt calde, mesajele prietenoase, totul este motivant si lipsit de violenta.

Povestea se desfasoara cadru cu cadru, copilul putand sa treaca la alta pagina sau sa reia povestirea unei pagini preferate.

Dupa ce asculta povestea, copiii vor putea lua parte, alaturi de personajele ei, la diverse jocuri si activitati educative si interactive. Avem astfel in acest program:

* Povestea animata;
* Intrebari grila - pentru evaluarea si fixarea cunostintelor dobandite;
* Un joc pentru exersarea atentiei si memoriei.


Avantajele utilizarii programului:

* Ajuta la dezvoltarea limbajului;
* Dezvolta gindirea, memoria si logica;
* Stimuleaza imaginatia si atentia;
* Dezvolta simtul artistic si spiritul de observatie;
* Dezvolta indeminarea copilului in utilizarea dispozitivului electronic;
* Este un excelent mod de a petrece timpul liber in mod util.


Trasaturi: *****
Interfata colorata, foarte prietenoasa pentru cei mici;

Vino sa descoperi universul lui PitiClic pentru a invata foarte multe lucruri noi!
Continut educational

Distractiv si amuzant
Dezvoltatorul acestei aplicatii este deja binecunoscut pentru software-ul educational, interactiv ce se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 11 ani, de asemenea si pentru alte aplicatii pentru dispozitive mobile (iPhone si Android).
Joc recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3 – 7 ani.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Punguta cu doi bani screenshot 1 Punguta cu doi bani screenshot 2 Punguta cu doi bani screenshot 3 Punguta cu doi bani screenshot 4 Punguta cu doi bani screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Punguta cu doi bani screenshot 6 Punguta cu doi bani screenshot 7 Punguta cu doi bani screenshot 8 Punguta cu doi bani screenshot 9 Punguta cu doi bani screenshot 10

App Changes

  • June 26, 2013 Initial release