App Description

★ Den ærligste leg til julefrokosten ★
Spil det klassiske spil som selskabsleg til årets julefrokost. Spil individuelt eller som holdkonkurrence. Find ud af ting, du ikke vidste om dine kollegaer og udlever dig selv samtidigt. Bedre kan det næsten ikke blive!!

Denne app fra QuizStone® omdanner din iPad, iPhone og iPod til et socialt spil brætspil med tre forskellige spilvarianter og adskillige udfordrerne påstande.

QuizStone® genopfinder sociale og lærige spil og tilfører dem helt nye muligheder. Glem alt om dine gamle brætspil. Nu kan du tage dit favoritspil med dig overalt - hjem til venner og familie, i byen eller med på ferien.

Hvad venter du på? Hent appen med det samme og spil QuizStone® Jeg har aldrig™!

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Jeg har aldrig™ Julefrokost screenshot 1 Jeg har aldrig™ Julefrokost screenshot 2 Jeg har aldrig™ Julefrokost screenshot 3 Jeg har aldrig™ Julefrokost screenshot 4 Jeg har aldrig™ Julefrokost screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Jeg har aldrig™ Julefrokost screenshot 6 Jeg har aldrig™ Julefrokost screenshot 7 Jeg har aldrig™ Julefrokost screenshot 8 Jeg har aldrig™ Julefrokost screenshot 9 Jeg har aldrig™ Julefrokost screenshot 10

App Changes

  • June 13, 2014 Initial release