App Description

S ponosom vam predstavljamo Ružno pače, zanimljivu bajku Hans Christian Andersena koja je oduvijek bila jedna od najčitanijih i najomiljenijih među mališanima. Uvijek voljena i tražena bajka za laku noć u kojoj će se mnoga djeca prepoznati.


★ PREGLED PRIČE

U ovoj bajci ćete se upoznati sa nevoljama nesretnog pačeta koje je zbog toga što je ružno, bilo izloženo podsmijesima i ruganju okoline. Kako se izboriti za svoje mjesto pod suncem i kako prihvatiti to da ste drugačiji od ostalih? Da li treba suditi o nekome shodno njegovom izgledu i različitosti? Pogledajte kako se ružno pače borilo s raznim nedaćama dok nije shvatilo da je postalo prelijepi labud koji će zbog svoje ljepote kasnije kod okoline izazivati samo osjećaje divljena. Ova bajka nam šalje poruku da je sasvim u redu biti drugačiji kao i da te razlike treba prihvatati.


★ OPIS APLIKACIJE

Ručno crtane ilustracije sa mnogo lijepih detalja u velikoj mjeri će pojačati utiske prilikom čitanja, gledanja i slušanja ove lijepe priče. Osim naracije profesionalne glumice, vaše dijete će moći uživati i u slušanju vašeg glasa kojeg možete snimiti i pustiti svom djetetu prije spavanja. Baka, djed, mama, tata, sestra ili brat, svi mogu sudjelovati u zabavljanju i uspavljivanju vaših najmlađih.


★ GLAVNE OSOBINE

- Prikladno za djecu stariju od 3 godine
- Maštovite i zabavne ilustracije
- Naracija profesionalne glumice
- Funkcija snimanja sa neograničenim brojem snimaka
- Originalna muzika komponirana specijalno za ovu aplikaciju
- “Child Lock” za dijelove aplikacije kako djeca ne bi mogla izmijeniti postavke
- Univerzalna aplikacija, optimizirana za iPad, iPhone i iPod


★ KONTAKT

www.facebook.com/stechak.entertainment
www.twitter.com/stechak
www.stechak.com
[email protected]

-------------------------
Molimo sve korisnike koji se susretnu sa tehničkim problemima ili imaju prijedloge koji bi doprinijeli poboljšanju aplikacije, da posjete našu podršku na adresi; feedback.stechak.com, i tamo ostave svoje komentare, utiske, sugestije ili zamjerke. Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da reagiramo što prije kako bismo aplikaciju napravili još boljom i zabavnijom.

Zahvaljujemo unaprijed, i želimo vam dobru zabavu!

Ekipa STeCHaK

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Ružno pače screenshot 1 Ružno pače screenshot 2 Ružno pače screenshot 3 Ružno pače screenshot 4 Ružno pače screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Ružno pače screenshot 6 Ružno pače screenshot 7 Ružno pače screenshot 8 Ružno pače screenshot 9 Ružno pače screenshot 10

App Changes

  • June 10, 2014 Initial release

Other Apps From Pravo Production AB

Crvenkapica Ivica i Marica Der Froschkönig von STeCHaK Hans och Greta Hänsel und Gretel Chair P77 - The Art of Design Ničiji Mačak Rotkäppchen von STeCHaK Princeza i žabac Little Red Riding Hood by STeCHaK Uyuyan Güzel Rödluvan Prinsessan och grodan Dornröschen von STeCHaK Trnoružica Sleeping Beauty by STeCHaK Kırmızı Başlıklı Kız Törnrosa The Safari Club Hansel ve Gretel Kurbağa ve Prenses