App Description

Lola világában a felnőttek csúszdáznak, a paradicsom palánta az égig ér, és a karácsony egy nagyon bonyolult ünnep. A négyéves Lola kalandjain keresztül felfedezhetjük az óvodások elragadóan őszinte világát. A Jövős-menős karácsonyban arra keressük a választ, hogy milyen feladata van a Mikulásnak Angliában, hol vannak az angyalok, amikor nem karácsonyfát díszítenek, és Magyarországon miért a Jézuska hozza az ajándékokat karácsonykor. „Egyvalami mindenhol ugyanolyan. A családok, legyenek Magyarországon vagy Angliában, karácsonykor igyekeznek együtt lenni.”

Az alkalmazás tartalma:

- Mesekönyv felolvasással és interakciókkal
- Animációs film
- 4 játék: Ajándékgyűjtés, Karácsonyfa-díszítés, Énekeld Lolával a Hull a pelyhes-t, Gyertyagyújtás

A hangoskönyvként is meghallgatható animált mese és a hozzá tartozó animációs film tanulságait a gyerekek újraélhetik négy nagyszerű játékban. A hópelyheket kerülgetve kell összegyűjteniük az ajándékokat, segíteniük kell feldíszíteni a karácsonyfát és Lola után elénekelhetik a Hull a pelyhest.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Lolamesék – Jövős-menős karácsony screenshot 1 Lolamesék – Jövős-menős karácsony screenshot 2 Lolamesék – Jövős-menős karácsony screenshot 3 Lolamesék – Jövős-menős karácsony screenshot 4 Lolamesék – Jövős-menős karácsony screenshot 5

App Changes

  • June 07, 2014 Initial release