What's New

Sada možete snimati svoj glas dok čitate!

App Description

Funkcija snimanja glasa u novoj verziji osvježila je našu popularnu Crvenkapicu, koja je ujedno i prva digitalna bajka braće Grimm na našem jeziku na App Store-u!

Crvenkapica je dobila novu funkciju snimanja, koja omogućava da roditelji, ili pak drugi članovi obitelji, mogu pročitati priču i snimiti svoj glas. Tako će vaši mališani uživati u ovoj poučnoj bajci, slušajući glas svojih najmilijih. Isprobajte ovaj savršen način za uspavljivanje dječice uz čitanje ove lijepe, maštovite i sa mnogo ljubavi ilustrirane bajke za laku noć.


★ KRATKI OPIS

Klasična bajka o Crvenkapici i zlom Vuku, oduvijek je fascinirala mališane. Kako bi se dječja pažnja što duže održala, dužina teksta na svakoj stranici/slici je otprilike ista. Lako čitljiv i razumljiv tekst, prilagođen je djeci nižeg uzrasta. Živopisne ilustracije i prijatan glas profesionalnog naratora pojačavaju utisak uzbudljivosti Crvenkapičine avanture. U digitalnom izdanju Crvenkapica će, na obostrano zadovoljstvo, uvijek i svuda biti dostupna vama i vašoj djeci.

Uz novu funkciju snimanja i privlačne ilustracije, priča o Crvenkapici može biti zabava kako za djecu, tako i za odrasle.


★ GLAVNE OSOBINE

- Prikladno za djecu stariju od 3 godine
- Maštovite i zabavne ilustracije
- Naracija profesionalne glumice
- Funkcija snimanja sa neograničenim brojem snimaka
- “Child Lock” za dijelove aplikacije kako djeca ne bi mogla izmijeniti postavke
- Univerzalna aplikacija, optimizirana za iPad, iPhone i iPod


★ KONTAKT

www.facebook.com/stechak.entertainment
www.twitter.com/stechak
www.stechak.com
[email protected]

-------------------------
Molimo sve korisnike koji se susretnu sa tehničkim problemima ili imaju prijedloge koji bi doprinijeli poboljšanju aplikacije, da posjete našu podršku na adresi; feedback.stechak.com, i tamo ostave svoje komentare, utiske, sugestije ili zamjerke. Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da reagiramo što prije kako bi aplikaciju napravili još boljom i zabavnijom.

Zahvaljujemo unaprijed, i želimo vam dobru zabavu!

Ekipa STeCHaK

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Crvenkapica screenshot 1 Crvenkapica screenshot 2 Crvenkapica screenshot 3 Crvenkapica screenshot 4 Crvenkapica screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Crvenkapica screenshot 6 Crvenkapica screenshot 7 Crvenkapica screenshot 8 Crvenkapica screenshot 9 Crvenkapica screenshot 10

App Changes

  • December 13, 2011 Initial release
  • January 04, 2012 New version 1.1
  • June 19, 2012 New version 1.2
  • August 01, 2012 Price decrease: $1.99 -> $0.99
  • August 06, 2012 Price increase: $0.99 -> $1.99
  • September 13, 2012 Price increase: $1.99 -> $2.99
  • December 18, 2012 Price decrease: $2.99 -> $0.99
  • January 01, 2013 Price increase: $0.99 -> $2.99
  • June 15, 2013 Price decrease: $2.99 -> $0.99
  • July 31, 2013 Price increase: $0.99 -> $2.99
  • August 01, 2013 Price decrease: $2.99 -> $1.99

Other Apps From Pravo Production AB

Ivica i Marica Der Froschkönig von STeCHaK Hans och Greta Hänsel und Gretel Chair P77 - The Art of Design Ničiji Mačak Rotkäppchen von STeCHaK Princeza i žabac Little Red Riding Hood by STeCHaK Uyuyan Güzel Rödluvan Prinsessan och grodan Ružno pače Dornröschen von STeCHaK Trnoružica Sleeping Beauty by STeCHaK Kırmızı Başlıklı Kız Törnrosa The Safari Club Hansel ve Gretel Kurbağa ve Prenses