App Description

Lær deg å lese med Kaptein Solskinn og den skjulte skatten!

Fire sjørøvervenner går på leting etter nedgravde skatter, men finner i stedet en annen type skatt, - en de ikke hadde forventet. Kaptein Solskinn og den skjulte skatten lærer barna dine å lese ved hjelp av karaoke og uthevede ord!

Klikk på objekter for å finne ut hva de er!
Klikk på ord for å høre hvordan ordet uttales!
Følg med og øv på å lese selv mens teksten blir opplest!

Om boken
Mannskapet på sjørøverskuten den Gylne Havfrue, trenger penger og drar av gårde for å følge et skattekart til en nedgravd skatt. På veien får de noen problemer: en snubler over en stein, en annen tråkker på en torne, og en tredje faller ned i et hull. Men de hjelper hverandre, og kommer til slutt frem dit hvor X-en er på kartet. De graver og finner en skattekiste, - en kiste som er tom! En av sjørøverne innser at de allerede har en fabelaktig skatt, - vennskapet de har mellom seg.

Å lære trenger ikke å være kjedelig. Det skal være gøy! Pickatale ble grunnlagt for å hjelpe barn å utvikle leseferdighetene sine, samtidig som de lærer om forskjellige dyr, kulturer, historiske skikkelser, og mye mer. Det dreier seg om å lære med glede!

Hvordan hjelper vi barn med å lese og lære?

De små kan følge høytlesningen gjennom uthevede ord, og kan dermed øve på å følge med i teksten.
De nysgjerrige små kan klikke på forskjellige gjenstander og ord for å finne ut hva de er!
Større barn kan vise frem leseferdighetene sine!
Foreldre kan ta del i gleden og lese med barna sine!

Bøkene våre er tilgjengelig på flere forskjellige språk, og enda flere språk kommer snart!

Engelsk
Kinesisk
Norsk
Svensk

Funksjoner:

Flotte og morsomme illustrasjoner
Ferdig innspilt høytlesning med engasjerende fortellere og uthevede ord
Aktiviser barna ved hjelp av e-bok-funksjoner som virkelig får det beste ut av iPad’en din, samidig som du beholder den ekte “bokfølelsen”.
Ta på gjenstander og ord for å se og høre dem.

Automatisk avspilling:

De minste barne får høre hele historien opplest.

Les for meg:

Barn får tid til å utforske de forskjellige gjenstandene i Kaptein Solskinn og den skjulte skatten, og kan bla om når de er klare.

Les selv:

Utfordre barna ved å la dem lese Kaptein Solskinn og den skjulte skatten helt selv

Pickatale: Interaktive barnebøker (applikasjon) er sertifisert av kidSAFE Seal Program.

The kidSAFE® Seal Program is an independent certification service and seal program that reviews and certifies the safety practices of children-friendly websites and applications, including kid-targeted game sites, virtual worlds, social networks, PC and mobile apps, web-connected devices, and other similar online and interactive products. Go to www.kidsafeseal.com for more information.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Kaptein Solskinn og den skjulte skatten - Ha det gøy med Pickatale mens du lærer å lese! screenshot 1 Kaptein Solskinn og den skjulte skatten - Ha det gøy med Pickatale mens du lærer å lese! screenshot 2 Kaptein Solskinn og den skjulte skatten - Ha det gøy med Pickatale mens du lærer å lese! screenshot 3 Kaptein Solskinn og den skjulte skatten - Ha det gøy med Pickatale mens du lærer å lese! screenshot 4 Kaptein Solskinn og den skjulte skatten - Ha det gøy med Pickatale mens du lærer å lese! screenshot 5

App Changes

  • August 21, 2015 Initial release