What's New

* IOS 7 gereed gemaakt

App Description

Ben je nieuwsgierig naar het universum? En hou je ook van spelletjes spelen? Deze app is een mix van beidde. Je wordt begeleid door Dex, hij weet echt alles van het universum en onze planeet af. Hij neemt je zelfs mee op een reis naar de maan.

Terwijl je door de app "heen loopt, speelt en zweeft" zal je alles vertelt worden over het universum en wat ermee te maken heeft, denk b.v. aan het poollicht hier op aarde of de satellieten en nog veel meer...

Heb je je altijd al bepaalde dingen afgevraagd of wil je gewoon meer weten over de ruimte?
Want wat doet een satelliet? Wat is dan een ruimte-sonde? Hoe ziet een space shuttle er aan de binnenkant uit? Wat is een ruimtestation? En heb je nou overal in de ruimte een speciaal pak nodig? En hoe zit het met de zwaartekracht? En heb je nog veel meer van dit soort vragen. Dex legt het je allemaal kort en krachtig uit doormiddel van ZELF interactief bezig zijn, films en beeldmateriaal.

Verschillende hemellichamen komen aan bod.
Sterrenclusters, kometen, asteroïden, melkwegstel, planeten, vallende sterren, sterrenstelsels, sterrenhopen, nevels, supernovarest en natuurlijk nog veel meer....ook zal Dex je vertellen over over astronauten, over de space-shuttles of een ruimtestation.

Ook zijn er filmpjes te zien van het universum, of bijvoorbeeld de binnenkant van een spaceshuttle, zonnevlammen,meteoriet inslag, en meerdere filmpjes... in Engels en Nederlands. Hiervoor heb je wel een internet/wifi verbinding nodig. Mocht je dat niet hebben, dan geen nood, de filmpjes zijn optioneel.

Verschillende spelletjes tussendoor spelen maakt deze app nog leuker. Speel bijvoorbeeld met zwaartekracht met gekke objecten. Of laat een astronautje lekker stuiterend zonder al te veel zwaartekracht lopen over de maan. Schiet met een alienschip alles uit de lucht. Wees superaustronaut en kijk uit voor de asteroïden die je om de oren vliegen, en meer...

Dex praat Nederlands.

Interessant vanaf zo'n 7+ jaar.

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

February 14, 2014 Price Decrease: $2.99 -> $1.99
September 27, 2013 New version 1.1
April 17, 2013 Price Decrease: $3.99 -> $1.99
March 13, 2013 Initial Release

Other Apps From Kelly Doll