What's New

Verbeterd gebruiksgemak
Kleine technische problemen verholpen

App Description

De andere manier om uw huis te verkopen en tegelijkertijd uw droomhuis te kopen.

U wilt een nieuw huis kopen, maar niet voordat uw eigen huis is verkocht.
Wij bieden u een nieuwe optie. Ontdek dat de eigenaar van uw droomhuis ook interesse heeft in uw huis. Ontdek de andere aanpak. Ruil uw huis!

Deze app is een matchmaker voor huizen. Stel uw huis in Utrecht Leidsche Rijn staat te koop omdat u graag wil verhuizen naar Utrecht Oost. In Utrecht Oost staat een huis te koop omdat de eigenaar graag wil verhuizen naar Utrecht Leidsche Rijn. De kans dat u interesse heeft in elkaars huis is vrij groot, maar hoe komt u daar achter in een passieve markt waarin verkopers nou eenmaal wachten op koper?

Met deze app vindt u de koper van uw huis en gelijktijdig de verkoper van uw nieuwe huis. Dit kan in uw eigen woonplaats zijn, zelfs in uw eigen wijk, maar uiteraard ook in die andere stad of dorp waar u altijd al van gedroomd heeft om te wonen of voor uw werk naartoe wilt verhuizen.

Voordelen van het ruilen van huizen:

• De zekerheid dat uw woning is verkocht, als u een nieuwe woning koopt
• Geen dubbele woonlasten dus geen financiële zorgen
• Niet de stress van het bezit van 2 woningen
• Vergroot de kans op het verkrijgen van een hypotheek

Hoe werkt de app: u (of uw makelaar) voert alle relevante gegevens en foto’s in van uw huis. Daarna maakt u een profiel aan waarmee u zo uitgebreid als u wilt de wensen aangeeft waaraan uw toekomstige woning moet voldoen. De app zoekt dagelijks naar matches in de database met het beschikbare aanbod.

Bij een match krijgt u direct bericht. Hoe hoger het percentage van een match, hoe groter de kans dat het aangeboden huis aan uw wensen voldoet en hoe groter de wederzijdse interesse in uw huis. U kunt uw woning rechtstreeks ruilen of u kunt met meerdere (ver)kopers een zogenaamd treintje vormen met uw huizen.

Deze app brengt kopers en verkopers bij elkaar. In het tot stand laten komen van een afspraak en wellicht een overeenkomst heeft deze app geen rol. Een koopovereenkomst sluiten is mensenwerk waarvoor u een makelaar of notaris kunt inschakelen.

Wij zijn continu bezig met de verbetering van deze app. Heeft u tips, opmerkingen of suggesties? Dat stellen we zeer op prijs! Mail naar: [email protected].

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

HuisMatch screenshot 1 HuisMatch screenshot 2 HuisMatch screenshot 3

App Changes

  • June 16, 2014 Initial release

Other Apps From OneSixty BV

Wolff.nl The Beach Aalsmeer IMME / WWV ETENBIJ.nl Boocky AT Next Crowncity Circus Herman Renz PennyStocks.com SEAT myCarApp Efacts Stappie Hitachi ICS Europe Mobile Convention TASIS England