App Description

Patrunde in universul rugaciunilor si a credintei ortodoxe prin aplicatia Rugaciuni. Aceasta cuprinde o varietate de rugaciuni ortodoxe folositoare oricarui crestin in fiecare zi a anului. Aplicatia Rugaciuni iti este folositoare in orice moment al zilei sau al vietii. Incepe ziua crestineste rostind rugaciunile diminetii, roaga-te pentru aproapele tau sau pentru vrajmasul tau, roaga-te inainte de orice moment de cumpana al vietii, roaga-te pentru parinti, frati, surori, caci doar rugandu-te vei avea succes in a trece peste necazuri si suparari.

Aplicatia Rugaciuni prezinta rugaciuni pentru copii sub forma de poezii, simple si usor de retinut, pe care copiii le vor iubi si le vor rosti in fiecare zi plini de bucurie. Invatati copii sa se roage de mici pentru ca acestia sa devina mandrie pentru parinti.

Formeaza-ti propria Carte de rugaciunii adaugand rugaciunile rostite cel mai des in sectiunea "RUGACIUNILE MELE", astfel iti va fi foarte usor sa urmezi canonul zi de zi.

Biserica ortodoxa ne invata sa ne iubim unii pe altii, sa fim mai intelegatori si mai buni, iar acest lucru este posibil doar rugandu-ne mereu.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Rugaciuni screenshot 1 Rugaciuni screenshot 2 Rugaciuni screenshot 3 Rugaciuni screenshot 4 Rugaciuni screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Rugaciuni screenshot 6 Rugaciuni screenshot 7 Rugaciuni screenshot 8 Rugaciuni screenshot 9 Rugaciuni screenshot 10

App Changes

  • February 03, 2013 Initial release
  • February 10, 2013 Price increase: FREE! -> $0.99
  • February 13, 2013 Price decrease: $0.99 -> FREE!
  • February 28, 2013 Price increase: FREE! -> $0.99