What's New

- Yeni Uygulamamız yayınlandı!

App Description

Ocak 2006'da yayın hayatına başlayan Lig Radyo, Marmara Bölgesi'ndeki 9 merkezden yaptığı yayınla geniş dinleyici kitlesini spor ve müzikle buluşturan Türkiye'nin en büyük bölgesel radyosudur.
Marmara bölgesi’nde çoğunlukla 92.3 frekansından dinleyicisine ulaşan Lig Radyo, aynı zamanda www.ligradyo.com.tr ve mobil cihaz uygulamaları aracılığıyla da dinleyicilerine her an, her yerden erişim olanağı sağlamaktadır.
Lig Radyo, Türk Özel Radyolar Tarihi'nde de önemli bir ayrıcalığa sahiptir. 2007/2008, 2008/2009 sezonlarında özel radyolar tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Turkcell Süper Lig'in resmi radyo yayıncısı olmuştur.
Mikrofon açıldıktan sonra renk körlüğüne düşen deneyimli programcıları, dinamik yayın anlayışı, hızlı, doğru ve tarafsız habercilik bakışı, futbolun bir eğlence; sporun hayat olduğu felsefesine inanmış radyoculuk ilkesiyle Lig Radyo; saygın reyting peşindeki koşusuna devam etmektedir.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

LigRadyo screenshot 1 LigRadyo screenshot 2 LigRadyo screenshot 3 LigRadyo screenshot 4 LigRadyo screenshot 5

App Changes

  • March 08, 2012 Initial release
  • May 10, 2012 New version 1.1
  • November 21, 2016 New version 1.2

Other Apps From T Medya yatirim san ve tic AS

Autocar Türkiye Alem FourFourTwo Türkiye Stuff Türkiye AlemFM Platin TaşbekStud Tayları Colgate Türkiye Güneş eGazete SportMEN