App Description

Først kom Bonytt Bad for iPad, nå er oppfølgeren til magasinsuksessen her: Bonytt Kjøkken. La deg inspirere – opplev bolig- og interiørstoff på en ny og annerledes måte.

Bonytt er Norges største bolig- og interiørmagasin. Magasinet viser nyheter og trender - og gir leserne praktiske tips, råd og ideer.

Spesialutgaven Bonytt Kjøkken for iPad gir deg en ny og annerledes leseropplevelse, samtidig som du kjenner igjen Bonytts tydelige redigering og design. E-magasinet bruker bildegallerier, hyperlenker, skyvebilder og lyd for la deg oppleve stoffet på nye måter.

Vi vil at du skal ha en hyggelig og inspirerende stund med Bonytt Kjøkken, gjerne i godstolen eller sofakroken hjemme.

Slik fungerer det:

- Sveip med en finger fra høyre til venstre på skjermen for å bla deg fremover i artiklene i e-magasinet. Sveip fra venstre til høyre for å bla deg bakover.
- Sveip med en finger oppover for å se mer av innholdet i en artikkel eller annonse. Sveip nedover for å komme til toppen igjen.
- Klikk med en finger midt på skjermen for å få frem navigeringsmenyer i både topp og bunn. Prøv de forskjellige ikonene og scrollefeltene for å navigere på ulike måter.

Bonytt Kjøkken er en pilotutgave, men likevel et fullverdig e-magasin. Vi vil gjerne høre hva du synes for å kunne utvikle enda bedre e-magasiner i fremtiden. Gi oss tilbakemelding, ris og ros gjennom skjemaet du finner i Bonytt Kjøkken.

Her litt av det du kan lese om og oppleve i Bonytt Kjøkken:

- Årets spenstige kjøkkennyheter
- Kreativ materialbruk
- Raffinerte lampependler
- Puter til sittebenken

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

December 22, 2011 Price Decrease: $6.99 -> $0.99
April 27, 2011 Initial Release

Other Apps From Hjemmet Mortensen AS