What's New

Denne versjonen fikser flere feil og ytelsesproblemer som dessverre kom med i første versjon. De viktigste forbedringene er:
- ny versjon av presentasjonsapplikasjonen
- brukne lenker er fikset
- problemer med navigering er løst

Hjemmet Mortensen håper denne versjonen vil løse de problemer våre brukere har hatt.

In English
This is a new build which takes care of several bugs and performance issues. Most important: New Content Viewer, broken links fixed, navagation issues fixed.

App Description

MANN Spesial – Reiser på guttas premisser

Ok, vi er kanskje ikke størst, men vi er definitivt først! Som Norges beste underholdningsmagasin for unge, norske menn er MANN endelig klar med sin aller første iPad-utgave. Ser vi bort fra vår storebror Vi Menn, er det MANN som har vært lengst ute på mannemarkedet, og som den teknologiinteresserte 16-åringen vi er kaster vi oss på iPad-bølgen med den største selvfølgelighet.

I vår første iPad-utgave har vi tatt for oss reiser på guttas premisser. Hva skjer i Berlin? Hva må du få med deg i New York? Hvilke løyper er best i Alpene? Hva er den ultimate gutteturen? Og hvilken karibisk øy bør du velge dersom du skal ta med dama på tidenes mest romantiske ferie? Svarene får du i denne spesialutgaven av MANN. Damene er selvfølgelig med. Vi gir deg bildene av tidenes MANN-damer, og du får vår rangering av verdens feteste biler – med lyd. iPad gir nemlig mange muligheter som ikke er mulig på print. Her er det filmopplevelser. Du får mulighet til å velge andre bilder, og vil du fjerne teksten, er du bare et knappe-trykk unna.

MANN Spesial – Reiser er riktignok en pilotutgave, men likevel et fullverdig e-magasin. Vi har lært masse underveis, men det er du som skal få siste ord. Hva synes du egentlig om det vi har levert? Gi oss tilbakemelding gjennom skjemaet som du finner bakerst i magasinet. Men først; kos deg glugg i hjel med Norges første manneblad på iPad.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Mann - Reisespesial screenshot 1 Mann - Reisespesial screenshot 2 Mann - Reisespesial screenshot 3 Mann - Reisespesial screenshot 4 Mann - Reisespesial screenshot 5

App Changes

  • December 22, 2011 Price decrease: $7.99 -> $0.99
  • January 02, 2012 Price increase: $0.99 -> $7.99
  • January 04, 2012 Price decrease: $7.99 -> $5.99