What's New

De stabiliteit van de applicatie is verbeterd.

Stations toegevoegd: Soul Radio voor de relaxed mood en Radio Bizzz voor een wat bozere mood, op verzoek.

Als de installatie niet werkt, verwijder de oude applicatie, download de nieuwe en klik op herstel in het configuratie overzicht.

App Description

MoodRadio is een radio app, die zich laat aanpassen aan jouw mood! Als je wilt chillen, toets de relax button en luister alleen naar jouw relaxte radio stations. In een feest stemming? Druk op de oranje feestknop en laat de gelinkte stations maar spelen!

Er zijn per mood een aantal stations vooraf ingesteld. Het zijn een paar voorbeelden, je kan dit zelf eenvoudig uitbreiden. Selecteer stations uit een lijst of voeg zelf een nieuw station toe. MoodRadio ondersteunt onder meer mp3, aac, m3u en pls links.

Daar blijft het niet bij!! Per mood kan je ook aangeven wat jouw favoriete artiesten en/of nummers zijn. MoodRadio volgt een 10-tal populaire overwegend Nederlandse radio stations met nowplaying informatie. Als er een match met jouw favoriet gevonden is, krijg je een seintje en wordt er, als je op ja drukt, overgeschakeld naar het station, waar de favoriet speelt!

Zorg wel voor een acceptabele netwerk connectie voor het juiste resultaat. Gebruik van betaalde bandbreedte (3G/WiFi/etc.) is op eigen risico. Let op: streaming radio gebruikt ongeveer 1 MB per minuut.

Er is nu ook een gratis Lite versie, die alleen in de Feest mood speelt, te configureren is.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

MoodRadio screenshot 1 MoodRadio screenshot 2 MoodRadio screenshot 3 MoodRadio screenshot 4 MoodRadio screenshot 5

App Changes

Other Apps From Marcel van de Kraats

Nieuwslezer