What's New

Dit is de laatste versie van NRC Reader die geschikt is voor iOS 6. We werken hard aan de volgende versie voor specifiek iOS 7.

In deze versie hebben we de volgende verbeteringen doorgevoerd:
• Nieuw lettertype
• Sneller zoeken door veel edities
• Betere weergave op iOS 7
• Pushnotificatie problemen opgelost
• Animatie problemen opgelost
• Verschillende andere problemen opgelost

Met al meer dan 100.000 installaties op iPhones en iPads is NRC Reader een groot succes. Sinds de laatste versie van deze app hebben we ook NRC Reader Opinie & Debat uitgebracht met een dagelijkse selectie van opinieartikelen (te downloaden in de App Store).

Als u tevreden bent over NRC Reader, horen we dat graag. Laat bijvoorbeeld een recensie achter in de App Store, zodat andere mensen het ook kunnen zien.

Helaas kunnen we niet reageren op App Store recensies. Als u problemen ervaart met de service kunt u contact opnemen met service@nrc.nl

App Description

NRC Reader is de nieuwe digitale uitgave van NRC. Dagelijks verschijnt een nieuwe editie met de mooiste artikelen van NRC die diepgang, interpretaties en verklaringen bij het nieuws geven.

* De mooiste artikelen met o.a. wetenschap, economie en lifestyle.
* Speciaal vormgegeven voor iPad & iPhone.
* Elke ochtend een nieuwe editie. Deze kunt u ook zonder internetverbinding lezen.

Zeven dagen per week selecteert de hoofdredactie van NRC circa acht artikelen uit NRC Handelsblad en nrc.next. Zij stellen zichzelf de vraag: ‘Welke stukken móet u vandaag gelezen hebben?’ De artikelen geven context en achtergrond.

Als je een abonnement afsluit via In App Subscription op je iPad is de prijs 5,99 (maand) of 59,99 (jaar). Als je een abonnement afsluit op je iPhone is de prijs 4,49 (maand) en 49,99 (jaar). NB: Je kunt dit abonnement gebruiken op al je Apple-apparaten.

Over NRC Reader
NRC Reader is een uitgave van NRC Media, de uitgever van NRC Handelsblad en nrc.next. De applicatie is ontworpen en ontwikkeld door Moop.nl

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

February 26, 2014 New version 1.1.2
July 31, 2013 New version 1.1.1
May 06, 2013 New version 1.0.2
March 11, 2013 New version 1.0.1
November 30, -0001 Initial Release

Other Apps From NRC Media