What's New

Bug Fixes and Feature Enhancements

App Description

Dit is de officiële Aedes Events app. Hier vind je de laatste informatie over de Aedes Corporatiedag 2015 die plaatsvindt op 18 juni in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Ontdek in deze app alles over het dagprogramma, de plattegrond, de sprekers en de sponsoren.

Als deelnemer aan de Aedes Corporatiedag kun je onder meer je eigen profiel invullen. Zo maak je gemakkelijk contact met je collega-corporatiemedewerkers op de Aedes Corporatiedag. Je kunt je eigen programma samenstellen en je notities toevoegen aan het programmaonderdeel dat je volgt. Natuurlijk kun je ook twitteren of facebooken vanuit de app over het evenement.

Via de Aedes Events app houden we je met pushberichten op de hoogte van het laatste nieuws zoals bijzondere sprekers die zijn toegevoegd aan het programma maar ook of de inhoud van een sessie is gewijzigd.

Aedes behartigt als branchevereniging de belangen van woningcorporaties in Den Haag en Brussel, zoekt oplossingen voor het beter functioneren van de woningmarkt en draagt bij aan een professionele sector. Zo’n 91 procent van de corporaties is lid van Aedes. Wij maken ons sterk voor optimale omstandigheden waaronder zij als maatschappelijke ondernemingen hun werk kunnen doen. Aedes is ook de werkgeversvereniging van de corporatiebranche.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Aedes Events screenshot 1 Aedes Events screenshot 2

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Aedes Events screenshot 3 Aedes Events screenshot 4

App Changes

  • April 16, 2015 Initial release
  • June 12, 2015 New version 1.1