What's New

bazı düzeltmeler yapıldı.

App Description

Magazinin kalbi Hafta Sonu’nunda atıyor.

Hafta Sonu, tam 48 yıldır magazinin nabzını tutabilme başarısını göteren tek yayın olma özelliğiyle bir ‘klasik’tir. Türkiye’de pek çok rakibi çıkmasına rağmen farklı içeriği, yüksek tirajı, dürüstlüğü ve tarafsızlığıyla hep pazar lideri olarak olarak kalabilmeyi başarmış bir markadır.
Hafta Sonu en flaş magazin haberlerinin ve röportajlarının yanı sıra moda, güzellik, kültür-sanat ve sağlık haberleriyle de okuyucusunun beğenisini toplamaktadır. Hafta Sonu, sürekli kendini yenileyen çizgisiyle magazin ve cemiyet hayatının lider dergisidir. Bu kadar uzun bir yayın geçmişine sahip olması, verdiği bilgilerin referans derecesindeki doğruluğunun kanıtıdır.

-Aboneliklerde ¨otomatik yenileme¨ özelliği geçerlidir; sürenin bitimine 24 saat kala aboneliği iptal etmezseniz, abonelik otomatik olarak yenilenir. 

-Otomatik yenileme özelliğini, cihazınızın ¨Ayarlar¨ menüsünden ¨Yenileme¨ özelliğini kapatarak devre dışı bırakabilirsiniz. 

-Aboneliğinizi, başladıktan sonra sonlandırabilirsiniz. Ancak aboneliği, başladıktan sonra sonlandırsanız bile ücreti tahsil edilir. 

-Aboneliğiniz, her ay otomatik olarak yenilenir. 

Abonelik Ücretleri 

12 Aylık Abonelik: 100,99 TL
6 Aylık Abonelik: 49,99 TL
3 Aylık Abonelik: 24,99 TL
1 Aylık Abonelik: 6,99 TL
Tek Sayı: 1,99 TL

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Hafta Sonu screenshot 1 Hafta Sonu screenshot 2 Hafta Sonu screenshot 3

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Hafta Sonu screenshot 4 Hafta Sonu screenshot 5 Hafta Sonu screenshot 6

App Changes

  • January 29, 2015 Initial release
  • February 21, 2015 New version 1.1
  • March 26, 2015 New version 1.2
  • April 16, 2015 New version 1.3