What's New

- Logo değiştirildi.
- Bazı hatalar giderildi.

App Description

BAMBAŞKA BİR TEMPO

Türkiye'nin en kült dergilerinden Tempo yeni yüzü ve içeriğiyle okurlarının karşısında. ‘Üst düzey bir yaşam tarzı ve yüksek kültür dergisi’ olarak tanımlanan yeni Tempo, biyografilerden düşünce yazılarına, sanat-tasarımdan, stil hikâyelerine uzun süre okunacak ve saklanacak konulara yer veriyor.

“Yaşam tarzına derinlik katma” felsefesiyle yolan çıkan dergi içeriğinin kilit kelimesi 'hikâye'. “Bilgi sahibi olduğumuzu sandığımız konulara ne kadar hakimiz?” diye soran Tempo yazı işleri kadrosunun hedefi biyografik, düşünsel konularda olduğu kadar yaşam tarzı konularında da okurlarına derinlemesine hikâyeler sunmak.

Bu çerçevede Tempo’da usta kalemlerden portre yazıları, kült isimlerle röportajlar, çarpıcı yaşam öyküleri, tasarım ve mimarlık dünyasına yön veren çizgiler, resimden enstalasyona, heykelden fotoğrafa çağdaş sanatçıların işleri, lüks yaşam kodları, stil yaratan değişimlerin arka planları yer buluyor. Tempo okurlarının alışık olduğu üzere düşünce konularından uzaklaşmayan dergi, farklı fikirlere kapı aralayan makale yayımlama geleneğini sürdürüyor; okurlarını daha derin sorgulamalara götürüyor.

Yayım hayatında 28 yılı geride bırakan Tempo’daki değişiklik sadece içeriğe yönelik değil. Teknik anlamda da büyük yenilikler var. Bunların başında kağıt kalitesi özellikle dikkat çekiyor. Tempo'nun kapağı 300 gram, iç sayfaları ise 115 gramlık parlak kuşe kağıda basılıyor.

Dergi yeni yüzüne ve içeriğine uygun pek çok etkinlik ve projede de okurlarıyla bir araya gelmeyi hedefliyor.


-Aboneliklerde ¨otomatik yenileme¨ özelliği geçerlidir; sürenin bitimine 24 saat kala aboneliği iptal etmezseniz, abonelik otomatik olarak yenilenir. 

-Otomatik yenileme özelliğini, cihazınızın ¨Ayarlar¨ menüsünden ¨Yenileme¨ özelliğini kapatarak devre dışı bırakabilirsiniz. 

-Aboneliğinizi, başladıktan sonra sonlandırabilirsiniz. Ancak aboneliği, başladıktan sonra sonlandırsanız bile ücreti tahsil edilir. 

-Aboneliğiniz, her ay otomatik olarak yenilenir. 

Abonelik Ücretleri 

12 Aylık Abonelik: 42,99 TL
6 Aylık Abonelik: 16,99 TL
1 Aylık Abonelik: 5,29 TL
Tek Sayı: 5,29 TL

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Tempo Dergisi screenshot 1 Tempo Dergisi screenshot 2 Tempo Dergisi screenshot 3 Tempo Dergisi screenshot 4 Tempo Dergisi screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Tempo Dergisi screenshot 6 Tempo Dergisi screenshot 7 Tempo Dergisi screenshot 8 Tempo Dergisi screenshot 9 Tempo Dergisi screenshot 10

App Changes

  • March 08, 2015 Initial release
  • October 23, 2015 New version 1.1
  • November 16, 2015 New version 1.2