What's New

Market değiştirildi.

App Description

Facebook’ta onbinlerin sevgisini kazamış efsane Çanak PİŞTİ'yi şimdi telefonlarınızdan da oynayabilirsiniz.

HIZLI bir oyun keyfi yaşamak istiyorsanız Pişti’den daha iyisini bulamazsınız. Bir bakmışsınız, kısa sürede bir çok el oynamışsınız. Bu özellik başka bir oyunda yok.

Çanak Pişti'yi oynaması BEDAVA. Bahisleri ister 1 çip yapın, isterseniz 1 milyon çip. Her koşulda GERÇEK insanlara karşı oynayıp aynı KEYFi alabilirsiniz.

Sadece Facebook arkadaşı olanlar değil, bütün oyuncular birbirlerine çip hediye edebilirler. Ayrıca zaman zaman bizden de hediye çip alırsınız. Çanak Pişti'den daha BONKÖR bir çipli oyun bulamazsınız.

Dilerseniz 2 kişilik masada oynayın, dilerseniz 4 kişilik masada. Tek geçerli kural, oyunu kazanan tüm parayı alır. 2 kişilik masada 3 pişti, 4 kişilik masada 2 pişti yaparsanız, ÇANAK’ı kırıp çok daha fazla çip kazanabilirsiniz.

Yerdeki kartları kesin ve piştinizi yapın fakat dikkat edin, rakibinize güzel ikiliyi ve güzel onluyu aman kaptırmayın.

Özellikler:
* Hızlı oynanış.
* Gerçek oyuncular ile oynama imkanı.
* Her keseye uygun 2 kişilik ve 4 kişilik masalar.
* ÇANAK.
* Diğer oyunculardan ve bizden sürekli hediye çip.
* Sesinizi duyuyoruz: oyun ile ilgili her türlü sorununuzu, talebinizi, önerinizi Facebook sayfamızdan bize iletebilirsiniz (https://www.facebook.com/pistiplusplus).
Mutlaka size dönüş yapılacaktır.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Çanak Pişti screenshot 1 Çanak Pişti screenshot 2 Çanak Pişti screenshot 3 Çanak Pişti screenshot 4 Çanak Pişti screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Çanak Pişti screenshot 6 Çanak Pişti screenshot 7 Çanak Pişti screenshot 8 Çanak Pişti screenshot 9 Çanak Pişti screenshot 10

App Changes

  • July 30, 2014 Initial release
  • August 29, 2014 New version 1.0.1
  • October 04, 2014 New version 1.1.0
  • January 19, 2016 New version 2.0
  • February 02, 2016 New version 2.0.1
  • February 06, 2016 New version 2.0.2
  • June 14, 2019 New version 2.1.3

Other Apps From SNG Bilisim Yazilim Danismanlik ve Pazarlama Dis Ticaret Ltd. Sti.

Bricks World SNG Pişti HD Tap N Run SNG King HD Lite Kıyaslasana İnternetsiz Batak Büyülü Kelimeler Oyunu King - Rıfkı Medieval Board Wars SNG Bonus Poker Pişti SNG King HD Blackjack with Side Bets SNG King Lite Pişti! Çanak OKEY (İnternetsiz) Hexaria Solitaire Tournaments Okey Vip SorBana: Yardımcı Ödev Platformu Rummy Offline Spades - Offline Backgammon - Offline Yatzy Offline Balloon Popping - Kids Games Okey Canlı SNG Solitaire - Klondike Hearts - Offline Card Games Checkers by SNG Solitaire - Offline Games 8 Ball Billiards - Offline Ludo Offline Zombie Blast - Match 3 Puzzle 101 Okey Canlı Gin Rummy Elite: Online Game Cribbage - Offline Card Game 101 Okey - İnternetsiz Gin Rummy - Offline Card Games