What's New

New Design and Functionality.

App Description

Український виконавець, автор усіх своїх пісень.
Професійної музичної освіти не має. У 1998 році був запрошений в один з «дворових» рок-гуртів. Потім був запрошений у гурт «Тотем», який після різноманітних реформ та кількаразових змін складу, поступово перетворився у гурт «Бабурка».
Саме з цим колективом взяв участь у фестивалях «Перлини Сезону» та «Червона Рута». На одному з них познайомився з Сашком Положинським, лідером гурту Тартак, який незабаром став ведучим проекту «Свіжа кров» телеканалу М1, головною метою якого був пошук молодих талановитих гуртів та виконавців. В одну із таких програм Сашко запросив Арсена разом із гуртом. Згодом у 2008 році запросив взяти участь у фестивалі «Таврійські ігри» у складі власного гурту «Тартак», де Арсен замість Андрія Підлужного виконував пісню «Не кажучи нікому».
У 2011 році став учасником шоу «Голос країни», пройшовши складні відбіркові етапи, та потрапив до прямих ефірів у складі команди Стаса П'єхи. Посів четверте місце у фіналі.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Арсен Мірзоян screenshot 1 Арсен Мірзоян screenshot 2 Арсен Мірзоян screenshot 3 Арсен Мірзоян screenshot 4 Арсен Мірзоян screenshot 5

App Changes

  • June 16, 2014 Initial release