What's New

Regular maintenance update. Compatibility improvements and minor bug fixes.

App Description

ZOO Alfabet - Den ENDA appen som ert barn behöver för att lära sig det svenska alfabetet!
Ni har antagligen sett många appar om alfabetet, men vi är säkra på att ni aldrig sett någonting som liknar ZOO Alfabet.

Inuti appen finner ni 50 spelkort, varje kort är illustrerat med ett djur och en bokstav. Men detta ZOO är inte som något annat - Vårt ZOO är fullt av alla möjliga djur! Bortsett från våra älskade giraffer och zebror, introducerar ZOO Alfabet bland annat emun, komodovaranen, maneten, salamandern och nyckelpigan för ert barn.

Varje skärm har sitt eget unika djurspel där varje djur representerar en bokstav. ZOO Alfabet uppmuntrar ert barn till att leka tillsammans med djuren när de springer, hoppar, gömmer sig, leker, jagar och till och med ändrar färg.

ZOO Alfabet har två olika spellägen. Barnen kan öva och lära sig bokstäverna i studieläget eller svara på frågor i frågeläget. I frågeläget får ert barn omedelbar feedback - som hjälper han eller hon att minnas bokstäverna korrekt.

ZOO Alfabet innehåller:
-roliga, finurliga och kreativa pussel
-50 djurbilder med bokstäver från alfabetet
-röstinspelade bokstäver (klassiskt och fonetiskt) och djurnamn
-minispel eller en rolig animation på varje kort
-frågespel för att testa barns kunskap om alfabetet

Välkommen till vårt ZOO!

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Mini-U: ZOO Alfabetet på Svenska screenshot 1 Mini-U: ZOO Alfabetet på Svenska screenshot 2 Mini-U: ZOO Alfabetet på Svenska screenshot 3 Mini-U: ZOO Alfabetet på Svenska screenshot 4 Mini-U: ZOO Alfabetet på Svenska screenshot 5

App Changes

  • June 15, 2014 Initial release
  • November 24, 2014 New version 1.2.2
  • December 12, 2014 New version 1.2.3
  • June 15, 2019 New version 1.2.6