App Description

Top Fizetett Bruttósítási App az apple Magyarország
apple Magyarország -hírek

Magyar újságok- könnyen elérhetővé teszi a legújabb fejlemények és szalagcímek követését az Iphone -ján és Ipadjén. Felölel minden újságot és magyar médiumot, mint rövid videorészleteket, rádiós híradásokat, és a Twittert. Egyszerűen válassza ki mely meghatározó újságot kívánja elérni, majd válassza ki a listából , és klikkeljen a hír rövid kivonatára , amelyet el kíván olvasni. Gyors, egyszerű, és nagyon olcsó. Klikkeljen a “...Tovább” linkre, ha további tájékoztatást szeretne , miért is érdemes letölteni ezt az applikációt még ma!

-----------------------
Tekintse meg a Magyar újságok legfontosabb tulajdonságait
-----------------------

- A legfrissebb hírek a magyar újságokból a zsebben.
- Állandó frissítés, percről-percre.
- A szalagcímek gyors elérhetősége.
- Lehetőség, hogy további információt szerezzen .
- Elérhető a hír forrása( a legtöbb újság esetében).

------------
Népszabadság
Népszava
Magyar Hírlap
Magyar Nemzet
Nemzeti Sport
Budapest Business Journal
Napi Gazdaság
Délmagyarország
Kisalföld
Metropol
168 Óra
A Szabadság
Világgazdaság
Élet és Irodalom
Figyelő
Hetek
Heti Válasz
Blikk
HVG (Heti Világgazdaság)
Vas Népe
Képes Sport
Magyar Jelen
Magyar Narancs
Vasárnapi Hírek
Budapest Times
Nők Lapja
Story
Élet és Tudomány
Pesti Est
Pesti Műsor
Index.hu
Origo.hu
Stop.hu
gondola.hu
ma.hu
portfolio.hu
---------------

* Attraktív, könnyen kezelhető felület
* Magyarország minden vezető lapjának hírei elérhetőek egy helyen
*Gyorsan áttekintheti a híreket, és a kivonataikat
* Egy kattintással a címre elolvashatja az egész hírt
* Állandóan frissítik, percről-percre
* A kezelőfelületen keresztül elérhető a hírforrás webes kiadása is
* Minden felhasználói kérést beépítünk a programba (az Önökét is!)
- A legújabb hírek képi formában is.
- Rádió hírek.
- A legújabb trendek a Twitterről

-----------------------
FELHASZNÁLÓI VÉLEMÉNYEK
-----------------------
" Szükségem volt egy hírolvasó programra , amely könnyen elérhető és intuitív. Ez az applikáció definitíve biztosítja ezt az elvárásomat"

"A legfontosabb ok, ami miatt kedvelem ezt a programot, mert magyar, és egy helyen a rádió híreket és friss videókat is megnézhetem."

"Egyszerűen nagyszerű. Az újságok most már mind elférnek a tenyeremben. Nagy plusz a képi és hanganyagok széles választéka. Mindenkinek ajánlom"




Ha szeretné mindig tudni mi van a nagyvilágban és Magyarországon, tetemes időveszteséggel és az újságok esetében komoly költséggel számolhat, ha mindig napra kész kíván maradni. Ma már ezt egyetlen applikációval megteheti!

A Magyar újságoknak köszönhetően, ma már mindenhova magával viheti a legújabb híreket, tudósításokat, az iPhone -ján, iPod touchon , vagy iPaden . Éjjel vagy nappal , csak klikkelnie kell , hogy elolvashassa őket. Mindig naprakész tud maradni, legyen szó a magyar vonatkozású hírekről, vagy a nagyvilágban történt eseményekről.

Melyik a kedvenc újságja ? Nepszabadsag , vagy Magyar Nemzet. Magyarország legjelentősebb újságjai elérhetőek ebből a programból.



Igen, minden országos és sok helyi jellegű. Az RSS elérhetővé teszi, hogy könnyedén átnézhesse őket. Ha a társaságban valamely hírt vitatnak meg, Önök már hozzá is tudnak szólni a beszélgetéshez, hiszen a tévé nézése nélkül is hozzájutottak a forráshoz.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Magyar újságok  Hírek napilap screenshot 1 Magyar újságok  Hírek napilap screenshot 2 Magyar újságok  Hírek napilap screenshot 3 Magyar újságok  Hírek napilap screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Magyar újságok  Hírek napilap screenshot 5 Magyar újságok  Hírek napilap screenshot 6 Magyar újságok  Hírek napilap screenshot 7 Magyar újságok  Hírek napilap screenshot 8

App Changes

  • June 12, 2014 Initial release

Other Apps From miguel munoz

Toilet Potty Training Potty train Gorgy potty Potty Training Story: Learning with the animals Türk gazeteleri | Haber: Milliyet, Hurriyet ... Best Christmas App for Toddlers and kids Nature : Bert Save the Earth,  The story app for boys and girls to learn simple actions to protect the planet Learn to Read : Mario Alphabet Apps Phonetic ABCD Alphabet Hunt- Teaching Letter and A to Z Phonics