What's New

- ufak hatalar düzeltildi.
- oyun dinamikleri değiştirildi.

App Description

******** Apple Store'da yepyeni, macera dolu bir kelime oyunu *******

Dünyayı sarsacak kelime oyunu ilk önce Türkiye'de...

Birbirinden zorlu düşmanları kelime dağarcığınla alt edip ejderha efendilerinden kurtulabilecek misin?

Zorlu rakiplerinize karşı uzun ve değerli harflerden oluşan kelimeler kurarak, onlar sizi alt edemeden siz onları alt edin.

Özellikler:

* Game Center üzerinden yarışarak herkese en büyüğün kim olduğunu gösterebilirsiniz.
* 5'e 5 bir tabloda istediğiniz harfi kullanarak kelime yazabilirsiniz.
* Rakibinizi yenmenizi kolaylaştıracak 5 farklı oyun içi jokerden faydalanabilirsiniz.
* Birbirinden ilginç düşmanlar: bir sonraki düşmanınız acaba hangi kabustan fırlamış bir canavar olacak.
* İlerlemeli oynayış: Rakiplerinizi yendikçe en son karşılaştığınız rakiple oyuna devam edersiniz.

*****************************

Rakibin kullandığı ama Türkçe'de bulunmayan ve sizlerin yazdığı ama Türkçe'de olduğu halde oyun tarafından kabul edilmeyen bütün kelime hataları için sizlerden özür dileriz. TDK'dan, imla kılavuzlarının dijital halini rica ettik, hatta satın almayı talep ettik ama telif hakları yasası gereği bize veremeyeceklerini belirttiler. Bu yüzden kendi imkanlarımızla bir veri tabanı oluşturmak zorunda kaldık.

Hatalarla karşılaşıldıkça bu veri tabanı düzeltilmektedir. Mesela "KAMALP" kelimesi çıkartılmıştır. Biraz sabırla ve sizlerin de desteği ile oyunumuzun sözlüğü tamamlanacaktır.

Anlayışınız için teşekkürler.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Büyülü Kelimeler Oyunu screenshot 1 Büyülü Kelimeler Oyunu screenshot 2 Büyülü Kelimeler Oyunu screenshot 3 Büyülü Kelimeler Oyunu screenshot 4 Büyülü Kelimeler Oyunu screenshot 5

App Changes

  • June 12, 2014 Initial release

Other Apps From SNG Bilisim Yazilim Danismanlik ve Pazarlama Dis Ticaret Ltd. Sti.

Bricks World SNG Pişti HD Tap N Run SNG King HD Lite Kıyaslasana İnternetsiz Batak King - Rıfkı Medieval Board Wars SNG Bonus Poker Pişti SNG King HD Blackjack with Side Bets SNG King Lite Çanak Pişti Pişti! Çanak OKEY (İnternetsiz) Hexaria Solitaire Tournaments Okey Vip SorBana: Yardımcı Ödev Platformu Rummy Offline Spades - Offline Backgammon - Offline Yatzy Offline Balloon Popping - Kids Games Okey Canlı SNG Solitaire - Klondike Hearts - Offline Card Games Checkers by SNG Solitaire - Offline Games 8 Ball Billiards - Offline Ludo Offline Zombie Blast - Match 3 Puzzle 101 Okey Canlı Gin Rummy Elite: Online Game Cribbage - Offline Card Game 101 Okey - İnternetsiz Gin Rummy - Offline Card Games