What's New

- Adding parental gate to reinforce your children's safety.

We put our efforts into delivering the best contents and services - please take your time to review our Bedtime Stories, it's much appreciated!

App Description

Çocuklarınız yatağa yattığında daima masal okumanızı mı istiyor? Evinizdeki eski masal kitaplarından sıkıldılar mı? Artık yaratıcılığınız tükeniyor ve iPad’inize size yardımcı olduğu için bayılıyor musunuz?

İşte bu uygulama, size çocuğunuzun kesinlikle seveceği çeşitli resimli uyku masalları sunmaktadır.

Amacımız, sihirli masallar ile ebeveyn ve çocuk arasında güçlü bir bağ kurmaktır; bu masalları isterseniz otomatik olarak anlatıcıya okutturabilir ya da kendiniz okuyabilirsiniz. Hatta altyazıları silip, hikayeye ait kendi versiyonunuzu oluşturabilirsiniz. Mükemmel değil mi?

Hikayelerden alınacak dersler, çocukları doğruluk, arkadaşlık ve sosyal davranışlar konusunda eğitirken aynı zamanda düşünme yeteneklerini geliştirir.

Eğer evinizde küçük çocuklarınız varsa, o zaman bu masal koleksiyonunu iPhone’ine yüklemeyi kaçırmamalısınız!

KULLANIM:

Kitaplıktan masalı seçin. Sayfayı aşağıya doğru kaydırdığınızda, daha fazla masal göreceksiniz.

Bir masal seçtikten sonra, bir sonraki sayfaya geçmek için sayfayı çevirmelisiniz.

Kitap okurken ekrana dokunduğunuzda, anlatımı ve altyazıları açmanızı/kapatmanızı ya da kütüphaneye geri dönmenizi sağlayan bir menü çıkacaktır.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Uyku Masalları screenshot 1 Uyku Masalları screenshot 2 Uyku Masalları screenshot 3 Uyku Masalları screenshot 4 Uyku Masalları screenshot 5

App Changes

  • June 09, 2014 Initial release