What's New

iOS 7 Uyumlu hale getirildi.

App Description

Kısa Bir Süreliğine % 50 İndirimli !

İngilizce Pro ile İngilizce'ye dair herşey elinizin altında.

İngilizce Pro'da 7.885 İngilizce Kelimeyi kartlar şeklinde ezberleyebilirsiniz. Kartları ezberledim veya ezberlemedim şeklinde ayırabilir ileride tekrar tekrar kartlara dönebilirsiniz. 7.885 İngilizce, 7.885 Türkçe olmak üzere toplam 15.770 kelime uygulamada yer almaktadır.

İngilizce Pro'da Dilbigisi kısmı ile İngilizce'nin Grammer yapısını istediğiniz her an açıp çalışabilir, tekrar edebilir, bilmediklerinizi kolayca öğrenebilirsiniz. Dilbilgisi kısmında şunlar yer almaktadır;
* İngilizce Zamanlar
* Yardımcı Fiiller
* Zarflar
* Edatlar
* Bağlaçlar
* Şart Cümleleri
* Fiillerin Çekilmiş Halleri (Bare, Past ve Perfect)

İngilizce Pro'da Doğru Yanlış ile öğrendiğiniz kelimelerle kendinizi sınayabilir, bilip bilmediğinizi ölçebilirsiniz. Türkçe kelimelerin İngilizce karşılıklarının doğru mu yanlış mı olduğunu görebilirsiniz.

İngilizce Pro'da Kelime Tahmin ile size verilen Türkçe ya da İngilizce kelimelerin karşılıklarını sisteme girebilir, yazılışlarını doğru hatırlayıp hatırlamadığınızı öğrenebilirsiniz.

Tüm oyunlarda 4 Mod bulunmaktadır.
* Antreman Modu (Zamansız)
* 2 Dakika
* 3 Dakika
* 5 Dakika

Oyun Skorlarını isterseniz GameCenter aracılığıyla Leaderboard'a gönderebilir, genel sıralamada yerinize bakabilirsiniz.

Bu uygulama ve oyun tam tamına 3 ayda yapılmıştır bundan sonra da sizin istek ve önerilerinize göre geliştirilecektir. Lütfen biz Türk yazılımcıları görüş ve düşüncelerinizle destekleyiniz.

Bosphorus Mobile 2012
www.bosphorusmobile.com
http://bosphorusmobile.com/support

Arkadaşlar İngilizce Pro veya İngilizce Pro HD alıp yorum yapanlara İngilizce Kelime Bulma uygulamasını hediye ediyoruz. Yapmanız gereken çok basit:

1-) Uygulamayı satın alıp yorum yapmanız
2-) Yorum yaptığınız kullanıcı adını bize mail atıp, bizden Promo Kod beklemeniz

Toplam 15 Adet promo kod dağıtacağız, hepinize iyi günler.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

İngilizce Pro HD screenshot 1 İngilizce Pro HD screenshot 2 İngilizce Pro HD screenshot 3 İngilizce Pro HD screenshot 4 İngilizce Pro HD screenshot 5

App Changes

  • June 06, 2014 Initial release