What's New

Fixed a major issue with landscape orientation.

App Description

Denna app är en rolig pedagogisk övning som finns i Montessoriskolor för att hjälpa barn att räkna från 1 till 100. Rutan och talkorten är exakta kopior av det klassiska Montessorimaterialet.

Tre lektioner ingår:

1.Sekvensräkning från 1 till 100 (med eller utan stöd).
2.Endast jämna tal.
3.Endast udda tal.

Barnet ska leta efter nästa lämpliga tal bland de hopblandade talen på höger sida. När det rätta talet väljs flyttas talkortet automatiskt till rätt position i hundrarutan. Du kommer bli glatt överraskad över hur lång tid det tar att göra rutan klar! Längst ner på sidan visas poängen så du kan se barnets framsteg.

Denna aktivitet är ett välbeprövat undervisningsverktyg som har används i Montessoriskolor under lång tid och som barnen tycker om att arbeta med. Själva appen är utvecklad i samarbete med, och godkänd av en AMI certifierad Montessorilärare med över fyrtio års erfarenhet. Använd appen som ett komplement till ditt barns skolundervisning och som en uppföljning till andra Montessori-applikationer i app store, som lär ut grundläggande matematik! Ditt barn kommer att tycka om denna utmanande och roliga aktivitet!

www.facebook.com/mobilemontessori

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Hundrarutan – Matematik med Montessoripedagogik screenshot 1 Hundrarutan – Matematik med Montessoripedagogik screenshot 2 Hundrarutan – Matematik med Montessoripedagogik screenshot 3 Hundrarutan – Matematik med Montessoripedagogik screenshot 4 Hundrarutan – Matematik med Montessoripedagogik screenshot 5

App Changes

  • June 16, 2014 Initial release
  • August 07, 2014 Price decrease: $3.99 -> $2.99