App Description

Tämä on Satusaapas 3, joka sisältää 30 satua. Satusaapas-sovellus on helppokäyttöinen lasten satusovellus, jossa voit kuunnella ja lukea satukirjailija Päivi Tuulikki Koskelan kirjoittamia satuja. Sadut lukee muusikko ja ääninäyttelijä Mikko Koskela, joka on myös säveltänyt Satusaappaan tunnusmusiikit. Satumaiset grafiikat ovat taiteilija Petronella Grahnin käsialaa.

Sovelluksessa voit hakea satuja aiheen tai opetuksen mukaan, tehdä soittolistoja ja valita lempisatuja. Tai jos et osaa valita, paina vain kukkaa nenänpäästä ja se arpoo sinulle sadun kuunneltavaksi. Minkähän sadun sinä saisit kuunnella? Onko siinä poro, robotti tai keijukainen… vai löydätkö ehkäpä lohikäärmeenpoikasen?

Hyppää mukaan sadun maailmaan ja kokeile Satusaapasta! Voit ostaa satuja 30 saappaan paketeissa, tai kaikki 150 satua kerralla. Tähän mennessä 30 sadun paketteja on ilmestynyt kolme: Satusaapas 1, Satusaapas 2 ja Satusaapas 3.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Satusaapas 3 screenshot 1 Satusaapas 3 screenshot 2 Satusaapas 3 screenshot 3 Satusaapas 3 screenshot 4 Satusaapas 3 screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Satusaapas 3 screenshot 6 Satusaapas 3 screenshot 7 Satusaapas 3 screenshot 8 Satusaapas 3 screenshot 9 Satusaapas 3 screenshot 10

App Changes

  • December 01, 2020 Initial release

Other Apps From paivi honkakoski

Tar elf Toivo Гном- смоловар Тойво Satusaapas Satusaapas 1 Satusaapas kokeilu Satusaapas 2