App Description

Aplikacioni Juvenilja® është një mënyrë e shpejtë për të porositur ushqimin tuaj të preferuar në çdo orë të ditës. Sistemi i pikëve ju mundëson të përfitoni zbritje pas çdo 200 pikëve të grumbulluara në porositë tuaja duke kursyer konsiderueshëm para pas çdo blerje.

Delivery
Personalizoni dhe vendosni porosinë tuaj dhe ne menjëherë jua dërgojmë me flotën tonë.

Shpërblime
Ndiqni Pikët tuaj dhe shlyeni Shpërblimet duke i përdorur brënda afatit. Merrni oferta të personalizuara si një anëtar i Juvenilja®. Gjithashtu pasi të keni përdorur një herë 200 pikë ju përfitoni një surprizë për ditëlindjen tuaj.

Tracking
Mund të shikoni në kohë reale porosin tuaj se ku ndodhet motoristi.

Share Juvenilja
Ndajeni Aplikacionin Juvenilja® me miqt tuaj dhe ju të dy përfitoni pikë shtesë në porosin e radhës.

Rezervimi
Mund të rezervoni nga aplikacioni Juvenilja® drekën ose darken tuaj në ditën dhe orën e preferuar.

Sugjerimi i Shefit
Pjata javore të personalizuara e bëjnë edhe më të larmishme zgjedhjen tuaj për të provuar specialitete nga kuzhina jone e mrekullueshme.

Menu Preferuar
Mund të ruani artikujt e preferuar ne Home për të ri-porositur ato.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Juvenilja screenshot 1 Juvenilja screenshot 2 Juvenilja screenshot 3 Juvenilja screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Juvenilja screenshot 5 Juvenilja screenshot 6 Juvenilja screenshot 7 Juvenilja screenshot 8

App Changes

  • December 01, 2020 Initial release

Other Apps From JUVENILJA SHPK

Juvenilja Driver