What's New

Bug fixes and feature enhancements

App Description

In 2017 bestaat Multicopy 45 jaar. Begonnen in 1972 als – destijds – super innovatieve sneldrukkerij annex copyshop en anno nu als Multicopy The Communication Company. Ook zeer vooruitstrevend als complete communicatie ondersteuner van het mkb. Met een keur aan eigentijdse communicatieproducten en -diensten.

We maken ons op voor de tweede 45 jaar. Een steeds vernieuwend Multicopy, dat als Multicopy The Communication Company zich steeds meer richt op het bieden van toegevoegde communicatiewaarde. Met aandacht voor print en digitaal. Voor sign en promotioneel. Voor advies en ontwerp. Voor DM, e-mail, VDP, kleding, Web-to-Print… Alles dichtbij, professioneel, bereikbaar en van A tot en met Z.

In januari hebben we weer de jaarlijkse Conventie. De 21e alweer. Hét Multicopy evenement voor alle ondernemers en onze medewerkers, boordevol inspirerende workshops, boeiende presentaties, een indrukwekkende inspiratiebeurs, en natuurlijk… feest! Het is de aftrap van het jaarthema: The Next 45!

Met deze interactieve Multicopy app heb je alle informatie over dit evenement altijd binnen handbereik. Of je nu meer wilt weten over één van onze Business Partners, je mening wilt geven over een presentatie of misschien wel met collega's van gedachten wilt wisselen over een onderwerp van een van de gastsprekers, de app is er speciaal voor jou!


NB: Deze app is alleen toegankelijk voor medewerkers en Business Partners van Multicopy The Communication Company die aanwezig zijn (geweest) op de Multicopy Conventie van 2017.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Multicopy - The Next 45 screenshot 1 Multicopy - The Next 45 screenshot 2

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Multicopy - The Next 45 screenshot 3 Multicopy - The Next 45 screenshot 4

App Changes

  • December 20, 2015 Initial release
  • November 10, 2016 New version 1.1
  • December 10, 2016 New version 1.2