What's New

TimeTravel Dalfsen werkt nu ook in iOS 9

App Description

"TimeTravel leidt je rond op 50.000 historische plaatsen, maar dan in een ver verleden. TimeTravel is een reisgids app voor toeristen die op een interessante plaats in de geschiedenis willen rondkijken, informatie krijgen via filmpjes, geluiden en linkjes. Historische plaatsen worden veel spannender om te bezoeken en je begrijpt waar je bent en waar je kijkt.

Ontdek de archeologische schatkamer Dalfsen, van het grootste grafveld van de hunebedbouwers naar nu!

Je beleeft de plek in de historische tijd waaraan het zijn bekendheid dankt. In verschillende tijdslagen krijg je snel en makkelijk de veranderingen te zien die een plek in de voorbije eeuw heeft ondergaan. Vaak zijn de veranderingen erg groot en herken je de oude situatie niet meer terug.

Met TimeTravel beweeg je door het verleden op de plaats zelf. Een geweldig platform voor citymarketing, lokale adverteerders, reisorganisaties, maar ook voor educatieve games en media toepassingen.

Neem voor meer informatie contact op met [email protected]

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

TimeTravel Dalfsen screenshot 1

iPad Screenshots

(click to enlarge)

TimeTravel Dalfsen screenshot 2

App Changes

  • May 21, 2015 Initial release
  • December 06, 2015 New version 1.1

Other Apps From deLight Interactive Solutions B.V.

TimeTravel Amsterdam TimeTravel Bodegraven TimeTravel Cuijk TimeTravel Boxmeer Sterckwijck TimeTravel Boxmeer Steenstraat TimeTravel Katwijk Brittenburg Limes TimeTravel Zwammerdam TimeTravel Leiden