What's New

- Utökad vy för veckoöversikt
- Förbättrade påminnelser
- Förbättrad matplan
- iOS9-anpassningar
- Mindre felkorrigeringar

App Description

En matdagbok för dig som går i behandling för ätstörning
Stegvis är en matdagbok som är avsedd att användas som ett stöd till dig som går i pågående behandling för ätstörning. Med Stegvis blir det enklare för dig att registrera måltider och ökar samtidigt motivationen till att göra det. Förutom att du får en bättre överblick av dina måltider kan du även ställa in påminnelser som hjälper dig att hitta en struktur i vardagen över dina matvanor. Tillsammans med en behandlare går du regelbundet igenom matdagboken som är ett återkommande inslag i nästan all evidensbaserad behandling av ätstörning.

Så kommer du igång
För att komma igång med Stegvis behöver du en upplåsningskod som du får av din behandlare. Koden behöver bara användas en gång i samband uppstartstillfället.

Vi har utvecklat Stegvis
Stegvis är utvecklad av Stockholms centrum för ätstörningar som är en av världens största kliniker för specialiserad ätstörningsvård och är en del av Stockholms läns landsting.

Kontakta oss
Läs mer om Stegvis pÃ¥ stockholmatstorningar.se/stegvis eller kontakta oss pÃ¥ [email protected]

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Stegvis - matdagboken i mobilen screenshot 1 Stegvis - matdagboken i mobilen screenshot 2 Stegvis - matdagboken i mobilen screenshot 3 Stegvis - matdagboken i mobilen screenshot 4 Stegvis - matdagboken i mobilen screenshot 5

App Changes

  • March 28, 2015 Initial release
  • May 02, 2015 New version 1.0.1
  • September 19, 2015 New version 1.1