What's New

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

App Description

V aplikaci naleznete přehledně roztříděné body zájmu, jako jsou hrady, zámky, přírodní zajímavosti, ale také služby jako je stravování nebo ubytování.
V aplikaci také naleznete kalendář akcí a typy na výlety včetně výčtu zájmových bodů v okolí trasy, výškového profilu a dalších užitečných pomocníků.
Pro poznávání a pozorování okolí je v aplikaci implementován systém rozšířené reality, která Vám ukáže, jak se jmenuje který kopec nebo vyhlídka v okolí, případně můžete zobrazit i další body zájmu.
Při výběru míst, které chcete navštívit, vám mohou pomoci i virtuální prohlídky, které jsou k některým bodům zájmu k dispozici.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Průvodce Libereckého kraje screenshot 1 Průvodce Libereckého kraje screenshot 2 Průvodce Libereckého kraje screenshot 3 Průvodce Libereckého kraje screenshot 4 Průvodce Libereckého kraje screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Průvodce Libereckého kraje screenshot 6 Průvodce Libereckého kraje screenshot 7 Průvodce Libereckého kraje screenshot 8 Průvodce Libereckého kraje screenshot 9 Průvodce Libereckého kraje screenshot 10

App Changes

  • March 28, 2015 Initial release