App Description

ÇABA Genç Uygulamasına Hoşgeldiniz!

Türkiye’de bir ilke imza atan Çaba Genç, üyelerine özel bu uygulama ile mobil dünyanının sunduğu bütün ayrıcalıkları akıllı telefonlarınıza getiriyor. Dernek içindeki bilgi akışını ve üyelerin birbiriyle iletişimini güçlendirmek için tasarlanan Çaba Genç App, düzenli olarak geliştirilecek teknolojik işlevleriyle sizleri bekliyor.

Uygulamanın üyeler sunduğu temel özellikler:

- Anında Mesajlaşma: Diğer Çaba Genç üyeleriyle anında mesajlaşabilirsiniz! Tek yapmanız gereken üye listesinden mesaj atmak istediğiniz kullanıcıyı seçmek.
- Kanal ve Gruplar: Dernek ile ilgili her türlü konu ve etkinlik ile ilgili konuşmaların yapılabildiği bölümdür. Buradan mevcut kanallardaki konuşmalara dahil olabilir ya da kendinize özel gruplar oluşturabilirsiniz.
- Etkinlikler: Çaba Genç bünyesinde gerçekleştirilen etkinliklerin merkezidir. Takvimde neler var, organizasyon detayları nedir, katılımcılar..hepsini bu alandan görebilir, etkinliklere katılım teyidinizi verebilirsiniz.
- Haber Akışı: Çaba Genç üyelerinin en son paylaşımlarını merak mı ediyorsunuz? Bu bölümden üyelerin sosyal ağlarda (Facebook, Twitter ve Instagram) yaptıkları paylaşımları görüp neler yaptıklarını takip edebilrisiniz.
- Üye Profilleri: Diğer üyelerle ilgili merak ettiğiniz bilgilere ulaşmanızı sağlayan bölümdür. Buradan üyelerin hangi okullardan mezun oldukları ver hangi iş alanları ile uğraştıkları çeşitli bilgilere erişebilirsiniz.
- ÇABA Hakkında Bilgi: Çaba ve Çaba Genç vizyon, misyon ve etkinlikleri ile ilgili genel bilgilerden üye olmayan kullanıcılar da faydalanabilir.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

ÇABA Genç screenshot 1 ÇABA Genç screenshot 2 ÇABA Genç screenshot 3

App Changes

  • March 20, 2015 Initial release
  • April 16, 2015 New version 1.1

Other Apps From Formondo Yonetim Danis. Rekl. B.sayar Uyg. San. Ve Tic. Ltd. Sti.

Super Smart Kanyon for iPad Popkop! Kanyon