What's New

Bu uygulama Apple tarafından Apple Watch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi.

App Description

Çocuklarınız için artık sıra matematikte. Minik Bilge serisinin yeni oyunu Toplama Oyunu ile onların matematik zekalarını geliştirmelerine yardımcı olabilir, pratik yapmalarına yardımcı olabilirsiniz. Aynı zamanda ellerinden düşürmedikleri tablet ve telefonlarınızı iyi yönde kullanmalarını sağlayabilirsiniz.

Her bölümde 25 toplama işlemi sorusu bulunmakta. Bölüm atlayabilmek için en azından 15 soruya doğru cevap verilmesi gerekmekte. Bölümler git gide zorlaşmakta! Hadi bakalım, çocuğunuzla birlikte kendi toplama pratiğinizide test edin! O mu hızlı yoksa siz mi?

Bu uygulama aynı zamanda çocuğunuz Ipad ve Iphone unuzu elinizden aldığında gönül rahatlığıyla teslim edebileceğiniz, gereksiz uygulamalarda boşa zaman geçirmeyip bilişsel becerilerini arttırabileceği bir uygulama olarak tasarlanmıştır.

Görüş ve önerilerinizi [email protected] e-posta adresine bekliyoruz.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Minik Bilge Toplama Oyunu - Eğlenceli Matematik İşlemleri screenshot 1 Minik Bilge Toplama Oyunu - Eğlenceli Matematik İşlemleri screenshot 2 Minik Bilge Toplama Oyunu - Eğlenceli Matematik İşlemleri screenshot 3

App Changes

  • September 20, 2015 Initial release