What's New

De app werkt zonder problemen met IOS 9, IOS 10 en IOS 11

App Description

In Prins Bof en de magie van leren lezen ontdekken jonge beginnende lezers uit groep 2 en groep 3 een wereld vol letters en woorden. Uw kind volgt dezelfde aanpak als op school voor het aanleren van de letters en het lezen van eenvoudige ‘klankzuivere’ woorden. Vanaf de eerste woordjes tot de uiteindelijke beloning: het zelf lezen van een verhaal.

In de app kunnen kinderen luisteren naar het verhaal van de kleine prins Bof die op een magische manier leert lezen. Uw kind ontdekt net als de kleine prins de letters in de sterren, bevrijdt vlinders van een tovermuur, bezweert slangen en ontdekt een toverspiegel omringd door zwevende kaarsen.

Uw kind oefent met behulp van de app:
- het visueel én auditief herkennen van de letters;
- het ‘hakken en plakken’ van woorden;
- het benoemen van ontbrekende letters;
- het schrijven van ‘klankzuivere’ woorden;
- het lezen van wisselrijtjes;
- het lezen van een eenvoudig verhaal.

De app bestaat uit meerdere niveaus. De letters en woorden worden geleidelijk aan aangeboden, zodat de app goed aansluit op het leesonderwijs op school. Via de ouderpagina kunt u de vorderingen van uw kind volgen en eventueel het niveau van de oefeningen aanpassen.

Kijk voor meer informatie over de app en het leren lezen op school op onze website www.prinsbof.nl.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Prins Bof en de magie van leren lezen. screenshot 1 Prins Bof en de magie van leren lezen. screenshot 2 Prins Bof en de magie van leren lezen. screenshot 3 Prins Bof en de magie van leren lezen. screenshot 4 Prins Bof en de magie van leren lezen. screenshot 5

App Changes

  • March 02, 2015 Initial release
  • March 18, 2015 New version 1.01
  • December 06, 2015 New version 1.1
  • July 15, 2020 Price decrease: $3.99 -> $1.99