What's New

Log nu ook in met je Facebook-account op EredivisiePRO.

App Description

Download de EredivisiePRO app! Doe GRATIS mee aan het spannendste voetbalmanagementspel en laat zien dat JIJ de beste voetbalmanager bent. Speel tegen heel Nederland of tegen je vrienden in je eigen vriendencompetitie. Neem het op tegen professionals en laat zien dat jij het beter weet.

Ontwikkel en coach je eigen voetbalteam op basis van spelers uit de Eredivisie en ga de strijd aan. Kies de juiste spelers, formatie en aanvoerder en manage je team door slim te wisselen, formaties te bepalen en spelers te kopen en te verkopen.

Met behulp van kennis van de insiders en nieuws kan jij de beslissingen nemen om naar de top van de EredivisiePRO stand te komen en mee te spelen voor onze maandelijkse prijzen.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

EredivisiePRO app screenshot 1 EredivisiePRO app screenshot 2 EredivisiePRO app screenshot 3 EredivisiePRO app screenshot 4 EredivisiePRO app screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

EredivisiePRO app screenshot 6 EredivisiePRO app screenshot 7 EredivisiePRO app screenshot 8 EredivisiePRO app screenshot 9 EredivisiePRO app screenshot 10

App Changes

  • February 26, 2015 Initial release
  • September 07, 2015 New version 0.1.1