What's New

Új elrendezés

App Description

Táblagép, vagy okostelefon? A Bihari Napló applikációval digitális előfizetőink bármelyiken, bármikor olvashatják kedvenc napilapjuk legfrissebb kiadását. De miben több ez, mint a nyomtatott újság?
A Bihari Napló-applikációjával egyszerre kétféle platformból is választhat: egyrészt pdf-alapú, lapozható digitális újságot, másrészt egy új webfelületet kínálunk, ahol minden kapcsolódó képgalériát is átböngészehet.

Mit kínálunk?
- Interaktív felületet, ahol a cikkeket nemcsak kényelmesen olvashatja, de azonnal meg is oszthatja barátaival (Facebook, Google+, Twitter, email stb.)
- Offline is olvashatja a már letöltött lapszámokat.
- Könyvjelzőket helyzhet el, böngészheti archív lapszámainkat is.
- A digitális előfizetőként nem marad le a péntekenként megjelenő Műsorhét című tévémagazinunkról, sőt további tematikus magazinjainkat is elolvashatja az appban!
- Az alkalmazásból közvetlenül elérheti a biharinaplo.ro oldalunkat, ahol a mobileszközre optimalizált felületünk segítségével bármilyen készüléken élmény teli olvasást biztosítunk lapozható képgalériákkal, grafikákkal.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Bihari Napló screenshot 1 Bihari Napló screenshot 2 Bihari Napló screenshot 3

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Bihari Napló screenshot 4 Bihari Napló screenshot 5 Bihari Napló screenshot 6 Bihari Napló screenshot 7

App Changes

  • August 29, 2015 Initial release
  • November 08, 2016 New version 2.2.1
  • December 20, 2016 New version 2.2.2
  • June 15, 2019 New version 3.0

Other Apps From Inform Media Lapkiado Korlatolt Felelossegu Tarsasag

Borsod Online - boon.hu Észak-Magyarország Hajdú-bihari Napló Kelet-Magyarország Szabolcs Online - szon.hu Magyar Online - mon.hu Hajdú Online - haon.hu Jurnal Bihorean Jurnal Arădean Hirek 360