What's New

- Fejlrettelser og forbedringer

App Description

Hold styr på dit BR-medlemskab lige her. Med Club BR appen slipper du for en masse plastikkort - og får i stedet hele familiens medlemskaber samlet i ét, lige ved hånden. Få overblik over familiens kort - og hold styr på børnenes ønskelister til alle de tidspunkter af året, hvor de drømmer om nyt legetøj.

Club BR-appen gør det nemt for dig at:
- blive medlem af Club BR og samle sparemærker ved hvert køb
- altid at huske dit Club BR kort - og du kan scanne kortet via appen, når du handler
- samle hele familiens medlemskaber i ét
- danne overblik over børnenes medlemskort
- holde styr på, hvad dine børn ønsker sig
- Købe gaver til børnene direkte via appens ønskelistefunktion

Gaver til fødselsdag, skolestart, Halloween, julegaver og Fastelavn. Der er masser af dejlige lejligheder i løbet af året til at forkæle dem du holder allermest af med noget de virkelig ønsker sig. Måske har ungerne skrevet lange ønskesedler, som du i skyndingen har forlagt, og du husker ikke om det var udklædningstøj, modellervoks, børnebøger, Cirkeline eller noget helt femte, der stod på ønskelisten.

Med Club BR-appen samler du alt det, du skal huske i en app - når det handler om nyt legetøj til børnene: et medlemskort, som kan scannes, så du kan samle sparemærker og få rabat på fremtidige køb, overblik over hele familiens kort, ønskelister med alt det nyeste legetøj - skræddersyet af dine egne børn, og mulighed for at købe ind via appen, så du ikke behøver at stå i kø i butikken. Det bliver nu ikke meget nemmere at give dine børn mulighed for mange timers god leg.

BR er en dansk legetøjskæde, som har den elskede fætter BR som maskot. Kæden er ejet af TOP-TOY A/S og har legetøjsbutikker i hele Norden og i Tyskland. Vi har i mere end 50 år gjort børn og barnlige sjæle glade med vores store udvalg af kvalitetslegetøj. Med dit club BR-medlemskort og appen gør vi det nemt at købe legetøj hos os og skaber fundamentet for endnu mere god leg.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Club BR screenshot 1 Club BR screenshot 2 Club BR screenshot 3 Club BR screenshot 4 Club BR screenshot 5

App Changes

  • November 28, 2015 Initial release
  • December 05, 2015 New version 1.1.12
  • December 15, 2015 New version 1.2.0
  • November 05, 2016 New version 1.40
  • December 03, 2016 New version 1.51
  • December 07, 2016 New version 1.54

Other Apps From TOP-TOY A/S

BR Ønskeapp - Ønskeseddel til jul og fødselsdag