What's New

entitlement

App Description

İstanbul Life renkli, kişilikli, tarz sahibi bir yaklaşımla kent yaşamını anlatan aylık bir dergidir. Yaşamayı seven, hareketli kentli için bir kent rehberi ve ajandası, İstanbullu için bir tüketim rehberidir. Eğlence, kültür, kent yaşamı ve kent insanına ilişkin her şeyi sayfalarına taşıyan İstanbul Life dergisi, "nereye, ne zaman, nasıl ve kaça gidilir" sorularını cevaplayarak tüketiciye zaman kazandırır, yol gösterir. İstanbul'a, İstanbul'un tadını çıkartmayı amaçlayan okur gözüyle bakar. İstanbul'daki tüm seçkin, kaliteli bir tarz yansıtan mekanların yanı sıra, kültür, sanat etkinlikleri, festivaller, sinema, kitap, tiyatro ve gezi haberleri, dergiyi İstanbul'un tüm renklerini yansıtan sıra dışı bir kaynak haline getirir.

-Aboneliklerde ¨otomatik yenileme¨ özelliği geçerlidir; sürenin bitimine 24 saat kala aboneliği iptal etmezseniz, abonelik otomatik olarak yenilenir.

-Otomatik yenileme özelliğini, cihazınızın ¨Ayarlar¨ menüsünden ¨Yenileme¨ özelliğini kapatarak devre dışı bırakabilirsiniz.

-Aboneliğinizi, başladıktan sonra sonlandırabilirsiniz. Ancak aboneliği, başladıktan sonra sonlandırsanız bile ücreti tahsil edilir.

-Aboneliğiniz, her ay otomatik olarak yenilenir.

Abonelik Ücretleri

12 Aylık Abonelik: 29,99 TL
6 Aylık Abonelik: 14,99 TL
1 Aylık Abonelik: 4,29 TL
Tek Sayı: 4,29 TL

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

İstanbul Life Dergisi screenshot 1 İstanbul Life Dergisi screenshot 2 İstanbul Life Dergisi screenshot 3 İstanbul Life Dergisi screenshot 4 İstanbul Life Dergisi screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

İstanbul Life Dergisi screenshot 6 İstanbul Life Dergisi screenshot 7 İstanbul Life Dergisi screenshot 8 İstanbul Life Dergisi screenshot 9 İstanbul Life Dergisi screenshot 10

App Changes

  • January 01, 2015 Initial release
  • March 19, 2015 New version 1.1