Pembe Klavye 4+

Ercument ESER

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

Ruhu pembe olanlara pespembe Türkçe klavye! Sadece kılıfınızı değil klavyenizi de pembe yapın diye. #ÖzgecanAslan 'a adıyorum.

Özellikleri

- Tüm uygulamalarda çalışır. Mesaj, Eposta, Internet tarayıcılar ve diğerlerinde.
- Düzeltme çubuğu! Artık yanlış yazdığınız bir kelimeyi düzeltmek için büyüteçle uğraşmadan, klavye üzerinde parmağınızı kaydırarak ileri geri gidebilirsiniz.
- Türkçe karakterlidir. Dilerseniz ayarlardan onları çıkartabilirsiniz. Harflerin üzerine basılı tutarak o harfin noktalısını (Türkçe halini) kolayca ve kaydırmakla uğraşmadan girebilirsiniz.
- 100e yakın Emoji desteği! Emoji göndermek için klavye değiştirmek zorunda değilsiniz. Dünya tuşuna basınca emojiler klavyenin üzerinde görünür, hem yazıp hem emoji ekleyebilirsiniz. TÜM EMOJİLER İÇİN PARMAĞINIZI LİSTEDE SOLA KAYDIRIN.
- Göz yormayan renkler.
- Çok hızlı açılır, bekleme yapmaz.
- Türkçe Q klavye.
- Caps lock özelliği.
- Çoklu karakter silme.
- Klavyede harfleri büyük-küçük olarak gösterme ayarı.
- Noktadan sonra otomatik büyük harf yapma ayarı.
- Yatay ve Dikey tutuş desteği

Not 1: En az ios 8.1.2 tavsiye edilir. Onun dışındaki versiyonlarda problemler yaşayabilirsiniz.
Not 2: Klavyeyle App Store'da yorum yazamıyorsunuz. Üçüncü parti klavyelerde böyle bir sorun bulunmakta. Yorum yazarken klavyeyi değiştirip tekrar deneyebilirsiniz.


Önemli not: Uygulama internet bağlantısı gerektirmez, hiçbir bilginizi kaydetmez ve başka bir yerde saklamaz. Bahsedilen örnek uygulamalarla herhangi ticari bir bağ bulunmamaktadır.

What’s New

Version 5

Bu uygulama Apple tarafından Apple Watch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi.

- Türkçe karakterler (çğİışöü) eklendi.
- İmleç kaydırma! Artık yanlış yazdığınız bir kelimeyi düzeltmek için büyüteçle uğraşmadan, klavye üzerinde parmağınızı kaydırarak ileri geri gidebilirsiniz.
- 100e yakın Emoji desteği! TÜM EMOJİLER İÇİN PARMAĞINIZI LİSTEDE SOLA KAYDIRIN. Emoji göndermek için klavye değiştirmek zorunda değilsiniz. Dünya tuşuna basınca emojiler klavyenin üzerinde görünür, hem yazıp hem emoji ekleyebilirsiniz.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Tumay ,

Excellent Turkısh Keyboard

Works well. It ıs a QWERTY keyboard wıth turkısh characters are added onto the rıghthand sıde. Keypads are narrow due to added extra turkısh letters. Other than that works wonderful.

App Privacy

The developer, Ercument ESER, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

You Might Also Like

Anar Keyboard
Utilities
Kitaplara Ses
Utilities
Kütüphanem
Utilities
Adana Akıllı Kent Uygulaması
Utilities
e-Görüş
Utilities
Alpemix Remote Desktop Control
Utilities