App Description

PitiClic si dinozaurii isteti
(Misterele lui DinoClic)

Echipa micilor exploratori se află într-o pădure tropicală, căutând drumul către o peşteră de care s-a auzit, că acolo s-ar găsi dinozauri. PitiClic, ghidul micilor exploratori se ghidează după o hartă veche primită de la un bunic.
Drumul spre peşteră este marcat pe hartă, dar este foarte complicat. Marcajul de pe hartă trebuie respectat întocmai, numai aşa pot ajunge la locul dorit, adică la peşteră. Toate marcajele întâlnite în hartă ascund câte un indiciu, fiecare fiind o probă greu de trecut. Cu cât descoperă mai repede indiciile și trec probele la care sunt supuși, exploratorii sunt tot mai aproape de peşteră.

Ce vor gasi cei mici in acest program? Activitati transdisciplinare, dupa programa scolara:
activitati matematice
informaţii despre dinozauri
DinoClic în domeniul "Științe"
jocuri de educarea limbajului
DinoClic ştie să picteze un pic (educație plastică)
jocuri de perspicacitate

Am ales această temă deoarece copiii sunt foarte atrași de lumea dinozaurilor, pun multe întrebări la care așteaptă răspunsuri clare și concise.
Datorită acestui fapt ne-am propus să intrăm în lumea dinozaurilor pentru a le satisface curiozitatea și a le îmbogăți bagajul de cunoștințe, pe această temă.
Copiii găsesc aici multe informații interesante despre dinozauri și au apoi prilejul să se joace pe această temă, a dinozaurilor, jocuri din diferite domenii:
- matematică,
- științe,
- limbă și comunicare,
- educarea limbajului,
- educație plastică,
- perspicacitate,
- informatii si curiozitati,
- evaluare.

Jocuri educative adaptate în funcţie de vârsta copilului (3-4 ani, 5-7 ani).

Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic: www.PitiClic.ro
Ne găsiti și pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/piticlic
Limbă: română
Trăsături: * * * * *
Conţinut educaţional
Distractiv și amuzant
Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani.
Joc recomandat copilor cu varste cuprinse intre 3 – 8 ani.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

PitiClic si dinozaurii isteti screenshot 1 PitiClic si dinozaurii isteti screenshot 2 PitiClic si dinozaurii isteti screenshot 3 PitiClic si dinozaurii isteti screenshot 4 PitiClic si dinozaurii isteti screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

PitiClic si dinozaurii isteti screenshot 6 PitiClic si dinozaurii isteti screenshot 7 PitiClic si dinozaurii isteti screenshot 8 PitiClic si dinozaurii isteti screenshot 9 PitiClic si dinozaurii isteti screenshot 10

App Changes

  • December 14, 2014 Initial release