App Description

Sınav Hocası, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (TYT,YKS, YGS ve LYS) Hazırlık için tasarlanmış, sosyal bir sınava hazırlık platformudur.

Yükseköğretim Kurumları Sınavında başarılı olman bizim için önemli!

* Düello: Baştan uyaralım düellolar bağımlılık yaratıyor. Arkadaşınla veya rastgele bir rakiple zamana karşı bir yarışma seni bekliyor. Gerçek sınavdan tek farkı bayâ eğlenceli olması…
Çok canlar yanacak!

* Sosyal Ortam: Üniversite sınavlarına hazırlıkta binlerce insanın sınava nasıl motive olduğunu, zamanını nasıl planladığını, hangi kaynaklardan çalıştığını öğrenebileceğin ve sosyalleşebileceğin bir sohbet alanı seni bekliyor. Yeni insanlar tanı ve deneyimlerini paylaş! Arada kafanı dağıtmak için de iyi bir sebep, biraz laklak yapmak iyi gelebilir.

* Sınıfım: Nerede olursan ol, tüm çalışma arkadaşlarını cebine sığdırabilirsin, denemesi bedava. Bir sınıf kur ve arkadaşlarını topla, ya da sen bir sınıfa dahil ol. Motivasyon arkadaşlarınla beraber YKS, üniversite sınavlarına hazırlan.

* Sıralamalar: Sınav Hocası'nda hiçbir başarı karşılıksız kalmayacak! Yapılan düellolar, TYT-YKS deneme sınavları ve konu testleri boşa mı gidecekti sanki? Aldığın tüm puanlar toplanır ve sıralamanda etki eder, bunlar da gün gelir sana geri döner.

* Olaylar: Kim kimi ekledi, düelloyu kim kazandı, kankan hangi sınıfı kurdu… Etrafında olup biten olaylardan haberdar olabilir ve seninle alakalı gelişmeleri buradan takip edebilirsin.

* Konular: Yükseköğretim Kurumları Sınavında bulunan tüm TYT konularını ve tüm YKS konularını çalışabilirsin. Evde, yolda, okulda, tatilde, her zaman ve her yerde. Tüm konular seninle.

* Konu Testleri ve Deneme Sınavları: Çalıştığın konulardan kendini test edebilir ve eksiklerini görebilirsin. Tüm TYT ve YKS soruları cebinde. Üniversiteye Sınav Hocası ile hazırlan.

Hadi! Hemen sen de indir, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) sınavlarına keyifle hazırlan!

Üniversiteye giriş (TYT ve YKS) sınavlarına hazırlıkta en büyük yardımcın, Sınav Hocası mobil uygulaması artık seninle!

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Sınav Hocası (TYT ve YKS) screenshot 1 Sınav Hocası (TYT ve YKS) screenshot 2 Sınav Hocası (TYT ve YKS) screenshot 3 Sınav Hocası (TYT ve YKS) screenshot 4 Sınav Hocası (TYT ve YKS) screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Sınav Hocası (TYT ve YKS) screenshot 6 Sınav Hocası (TYT ve YKS) screenshot 7 Sınav Hocası (TYT ve YKS) screenshot 8 Sınav Hocası (TYT ve YKS) screenshot 9 Sınav Hocası (TYT ve YKS) screenshot 10

App Changes

  • November 19, 2017 Initial release