What's New

Updated offline screen

App Description

Met de WanagogoMixx app geniet je met volle teugen van video’s en muziek waar en wanneer je maar wil. Dompel je onder in de wereld van jouw favoriete Studio 100 figuren en lees al hun avonturen in één van de vele e-books, kijk naar de leukste video’s of luister naar je Studio 100-lievelingsliedjes . Maar… er is meer!

Met WanagogoMixx maak je deel uit van de wondere wereld van WanagogoPlay, een veilige 3D wereld op maat van kinderen. WanagogoPlay staat garant voor oneindig veel plezier vol magie en avontuur, maar maakt kinderen spelenderwijs ook slimmer en wijzer. Dus download zeker ook de WanagogoPlay app.

Studio 100 stapt met Wanagogo de digitale eeuw binnen.
Dat is een bewuste keuze, want Studio 100 maakt entertainment voor kinderen. En de kinderen van vandaag zijn wat we noemen digital natives. Voor hen is er alleen een wereld mét tablets en smartphones.

De wereld zònder hebben ze nooit gekend. Speciaal voor hen is er nu WanagogoPlay!

WanagogoPlay is een 360° digitaal platform voor kinderen. Het is een zalige, wonderlijke plek waar kinderen iets opsteken terwijl ze lol trappen. Het is ook een sociaal medium waar kids op een veilige manier kunnen spelen en chatten met vriendjes. Het digitaal platform laat bovendien toe dat je de vorderingen van je oogappel op de voet kan volgen. Je kan ook zelf de spelregels bepalen trouwens: hoe lang je kids mogen spelen en of je ze al dan niet laat chatten bijvoorbeeld.

Wanagogo is gemaakt door en voor kinderen. Het is een veilige omgeving, waar community managers er voortdurend over waken dat het altijd een warme en superleuke ‘thuishaven’ is tijdens de vrije uurtjes. Proef van Wanagogo. Laat uw kinderen proeven van Wanagogo. Zowel voor jou als voor hen zal er een wondere wereld opengaan!

Voor meer informatie surf naar www.wanagogo.com of download ook de
WanagogoPlay en de WanagogoBoss app ideaal voor mama of papa om mee een oogje in het zeil te houden.

Voor fun met een fundamentele meerwaarde

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

WanagogoMixx screenshot 1 WanagogoMixx screenshot 2 WanagogoMixx screenshot 3 WanagogoMixx screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

WanagogoMixx screenshot 5 WanagogoMixx screenshot 6 WanagogoMixx screenshot 7 WanagogoMixx screenshot 8

App Changes

  • December 18, 2014 Initial release
  • November 05, 2015 New version 2.0.5