App Description

A Színes szálak kuckója mindenkit befogad. A bolt a tulajdonos, Lydia Hoffmann jóvoltából virágzik, bár a jóképű Brad Goetz volt felesége szereti összekuszálni a szálakat… Elise Beaumont nyugdíjasként jelentkezik Lydia kötőtanfolyamára, amikor megtudja, hogy egykori férje meg akarja látogatni, sőt, Aurora lánya repesve várja az apját… Bethanne Hamlin talán emberi méltóságát és reményeit is visszaszerezheti a „csapat”, no meg egy meglepően rokonszenves férfi közreműködésével… Courtney Pulanskit, az apátlan-anyátlan kamaszt a nagymamája cipeli el Lydiához értelmes elfoglaltság reményében, miközben az Orgona utcai párkák csendesen és derűsen szövögetik sorsuk fonalát…

A Harlequin a világ egyik vezető könyvkiadója. A kanadai székhelyű cégnél 31 nyelven, 111 nemzetközi piacon, 6 kontinensen több mint 110 kiadvány jelenik meg havonta. A női olvasók a romantika műfaján belül a történelmi regényektől az erotikus történeteken át a fantasy műfajáig széles palettáról válogathatnak. Az 1200 tehetséges szerző ízlésüknek megfelelő olvasnivalóval látja el a fiatal felnőtteket, a misztikum iránt érdeklődőket csakúgy, mint a romantikus krimik rajongóit. A könyvek 50 %-át Észak-Amerikán kívül értékesítik, többek között Magyarországon is.

Kiadónk, a magyarországi Harlequin Kiadó célja 1989-as megalakulása óta, hogy gondtalan kikapcsolódást nyújtson női olvasótáborunknak. Kanadai anyacégünk által nyújtott óriási kínálatból a legjobb, legérdekesebb történeteket a lehető legmagasabb színvonalon magyarra fordítjuk, szerkesztjük. Havonta megjelenő romantikus sorozataink terjedelme és formátuma a legelfoglaltabb hölgyek számára is lehetővé teszi, hogy napi néhány percre kiszakadjanak a mindennapok szürkeségéből és elmerüljenek az egzotikus tájak, szenvedélyes érzelmek világában.

A Mira könyvek gondosan válogatott, irodalmi díjas szerzői és művei mind a rangos New York Times Bestseller listáról kerülnek a magyar könyvesboltokba, garantálva a valódi olvasmányélményt.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Színes szálak screenshot 1

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Színes szálak screenshot 2

App Changes

  • October 09, 2014 Initial release